Prodej podílu rodinného domu, Buštěhrad, Švermova, 123 m2 (ID: 3486676)

Švermova, Buštěhrad

11 500 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Buštěhradu

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům ve vyhledávané lokalitě. Dům i zahrada je rozdělena na dvě části. Každá jednotka je řešena ve dvou podlaží, v přízemí (1.NP) je obývací pokoj, kuchyně, tech.místnost, WC s umyvadlem, zádveří a prostor pod schody (úklid), ve druhém NP jsou 3 (4) pokoje a prostorná koupelna. Alternativně lze jednotku rozšířit o půdní prostor (montáž podlahy a schodů na půdu) a - v rámci možností - upravit vnitřní dispozici.

Samostatně řešené podlahové topení (pro každou jednotku vlastní kotel, alt.tepelné čerpadlo), vlastní elektroměr, možnost výměny za tepelné čerpadlo.

K jednotce je vždy výhradní právo na užívání adekvátní části pozemku v prostoru před jednotkou (zahrada, přístup z obýváku na terasu) a parkovací stání (alt.lze doplnit o druhé park.stání). Jednotky jsou mezi sebou odděleny dvojitou zdí mezi kterou je izolace (výborné tepelné a hlavně akustické vlastnosti), taktéž strop je samostatný, akusticky oddělen.

I když se v tomto případě pořizuje 1/2 domu, legislativně, s ohledem na potřeby bank klientů (možnost zástavy a minimalizace rizika pro banku) bude dům rozdělen na 2 bytové jednotky, které je snadné vymezit a pořídit zástavu pro financující banku. Jednotky budou zapsané v katastru nemovitostí jako samostatné BJ s příslušenstvím.

Jednotka B1 i B2 je 4+1 + přístup z obývacího pokoje na vlastní zahradu

cena za BJ: 7.000.000,- vč.DPH 12%
cena pozemku (id.1/2 z 998 m2) 4.500.000,-Kč vč.DPH 12%
Celkem 11.500.000,- Kč vč.DPH

cena je uvedena za BJ, připravujeme podklady pro stavbu
B1 volný
B2 volný

doplatek za parking (zámková dlažba), oplocení , ev.další vybavení navíc, BJ bude dokončována s možností výběru obkladů a dlažeb, sanity)

předpokládané zahájení stavby: 2024, kolaudace do 06/2025, k nastěhování cca druhá polovina roku 2025

fotografie jsou z předchozí dokončené stavby stejného domu

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Švermova, Buštěhrad
ID
BU 2RD Linea 6.et
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
998 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Meritum Kladno

Ctiborova 3091, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Tom Rus

Tom Rus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Buštěhradu?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu