Prodej bytu 3+kk, Praha - Ďáblice, U spojů, 75 m2

U spojů, Praha - Ďáblice, Praha 8

12 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 094 Kč /za měsíc

(Cena včetně garážového parkovacího stání, sklepu a skladu., včetně DPH)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Byt o dispozici 3+kk (80 m2) s terasou (12 m2) orientovanou na východ s dalekosáhlým výhledem do otevřené krajiny se nachází v 4. nadzemním podlaží bytového domu BD3, který je součástí 2. etapy nového projektu Evergreen v Praze 8 a vyrůstá na severozápadě starých Ďáblic, mezi ulicemi U Spojů a Statková. Projekt je dokončený, v srpnu 2023 proběhla kolaudace, bytové domy jsou připravené k nastěhování.

V ceně tohoto konkrétního bytu je zahrnuté garážové parkovací stání, sklep a sklad o velikosti 8 m2.

Projekt Evergreen nabízí řadové rodinné domy a byty s prakticky řešenými dispozicemi ve dvou etapách výstavby. Ať už si přejete zakotvit ve dvou nebo třípatrovém rodinném domě se zahradou o rozlohách od 90 m2 do 170 m2, anebo vás láká spíš jeden z bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk, určitě si přijdete na své.

Evergreen je místem, které svým rezidentům poskytne nejen příjemné prostředí, ale i ideální dispozice, dostatečný prostor a kvalitní materiály. Zalíbení tu najde každý, kdo chce žít v klidné čtvrti s parčíky a ulicemi lemovanými zelení, avšak se všemi výhodami, které nabízí město. Centrum Ďáblic prošlo nedávno revitalizací, najdete zde nový multifunkční obecní dům s radnicí, ordinacemi lékařů a poštou. V blízkosti Evergreenu tak budete mít k dispozici veškerou občanskou vybavenost: školku, školu, komunitní kulturní centrum, lékárnu, obchody či fitness centrum. Dostatek klidu a prostoru pro sport a odpočinek naleznete v nedalekém Ďáblickém háji. Na nejbližší autobusovou zastávku se dostanete po 2 minutách chůze a autobusem dojedete za necelých 10 min na stanici metra Ládví. Do obchodního centra Letňany se dostanete po 7 minutách jízdy autem, do Holešovic a na Letnou vám bude stačit 15 minut a do Dejvic 20 minut.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a kompletní nabídku bytů najdete na webu projektu Evergreen. Prodej přímo od developera.

Parametry bytu

Cena
12 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně garážového parkovacího stání, sklepu a skladu., včetně DPH
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
U spojů, Praha - Ďáblice, Praha 8
ID
BD3.29
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Makový

Mgr. Marek Makový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu