Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Šantova, 68 m2 (ID: 3487592)

Šantova, Olomouc

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně vnitřního parkovacího stání!)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme pronájem ubytovací jednotky 2+kk 68,30m2 + lodžie 9,47m2 ve 4.NP novostavby přímo v centru města, na ulici Šantova, Olomouc.
Jedná se o nový - postupně se rozrůstající - rezidenční bytový komplex s rozsáhlým vnitroblokem plným zeleně. Rezidence Bydlení Šantova je umístěna mezi ulicemi Třída 17. listopadu (spoj centra města a hl.nádraží), Wittgensteinova, Šantova. Její strategická poloha je tak krom stupně vybavení jednotlivých bytů, velkým lákadlem. V těsné blízkosti stojí za zmínku OC Šantovka, botanická zahrada, právnická a přírodovědecká fakulta UP, tržnice a navazující dolní a horní náměstí. Žijte v centru dění, s plnou občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností MHD, minimální pěší vzdáleností parků a centra města, nájezd na dálnici jen cca 5minut jízdy. Byt, orientovaný na Východ do klidného zeleného vnitrobloku se skládá z obývacího pokoje s kk a ložnice se vstupy na lodžii, předsíně, šatny, samostatné toalety a koupelny. Byt spadá svou energetickou náročností do třídy B - velmi úsporná!
Mimo jiné je součástí vybavení kvalitní vinylová podlaha, teplovodní podlahové topení, moderní koupelna vybavena vanou, venkovní hliníkové žaluzie v obou pokojích a navíc klimatizace, která zajistí tepelný komfort v létě, ale i dotápění v chladných měsících! Součástí nájmu je také vnitřní parkovací stání v domě. Nájem činí 16.000,- Kč + 21% DPH + náklady na bydlení cca 2.700,- Kč + elektřina na nájemce. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, lze rozložit do dvou splátek. Odměna RK ve výši jednoho nájmu + 21% DPH. Samozřejmostí je bezbariérový přístup do domu, vysokorychlostní stabilní internet optickým kabelem a moderní výtah. Nastěhování možné od července, případně dle dohody i dříve. U zájemců prověřujeme evidenci exekucí, insolvence, a dluhy na zdravotním pojištění. Prohlídky s vážnými zájemci po domluvě s makléřem. Nabídka určena především pro plátce DPH, lze tedy pronajmout jako firemní byt pro manažery. Využijte nabídky bydlet v novém! Další nabídky podobných bytů v této lokalitě u makléře.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Včetně vnitřního parkovacího stání!
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Šantova, Olomouc
ID
PronŠE411UJ
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu