Prodej vily, Rapotín, V Aleji, 650 m2 (ID: 3487593)

V Aleji, Rapotín

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb.)

Prémioví partneři v Rapotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Dovolte mi představit Vám ojedinělou příležitost ke koupi unikátního souboru nemovitostí v podobě dvougenerační vily s dvojgaráží a na městské poměry rozlehlým pozemkem v obci Rapotín, na ulici V Aleji. Pozemek je posledním v řadě na konci ulice, jen pár kroků od rekreačního střediska Losinka s venkovním koupalištěm s chystaným koupacím biotopem.
Kompletně zrekonstruovaná Vila nabízí svým budoucím majitelům dvě nadzemní podlaží s novými byty 3+kk se samostatnými vstupy ze společné chodby, dále půdu s možností dobudování třetího bytu (inženýrské sítě vytaženy) a suterén, který je rozložen pod celou plochou domu, to vše s celkovou užitnou plochou 650 m2.
Přes verandu se dostaneme hlavním vstupem ke schodišti, kde je přístup do všech podlaží včetně sklepa. Oba byty jsou totožné, přičemž se liší pouze vybavením koupelny (sprcha/vana) a plochou v rámci tzv. kapličky, kdy v přízemí je celá plocha využita jako pokoj, v patře pak pouze částečně a je zde vstup na terasu. Technické zázemí je umístěno v suterénu, a to systém na ohřev TUV a tepla skládající se z plynového kondenzačního kotle spolu se zásobníkem vody, pitná voda z řadu, ze studny pak na zalévání zahrady, příprava na pračku a sušičku. Veškeré rozvody IS nové, elektřina v mědi, odpady v plastu. Nová střecha s hliníkovou šablonou Prefa, střešní okna Velux, zateplená fasáda systémem Ceresit s 10 cm polystyrenem. Všechna okna v domě vč. vchodových dveří opatřena izolačními trojskly. Náklady na provoz domu pouze cca 6.000,- Kč. Dům svým vnitřním uspořádáním nabízí hned několik variant využití, jako např. celoroční krátkodobý pronájem obou bytů jako apartmánů a zbudování vlastního bydlení v podkroví, případně i kombinaci s umístěním sídla svého podnikání s reprezentativními prostory přízemí a bydlením ve dvou vyšších podlažích.
Vila je obklopená udržovanou zahradou s altánkem na sezení, zděnou šopou a dvojgaráží, to vše na oploceném pozemku o ploše 1965m2 , z toho samotná zahrada nabídne plochu přes 1600m2 . Rekreační oblast Jeseníků se vyznačuje krom nejlepší kvality vzduchu i nepřeberným množstvím zábavy, sportovních aktivit a výletů. Na dohled a pěší dostupnost je rozhledna Bukovka, zámecký areál ve Velkých Losinách, které nabízí především lázně a termální kryté i venkovní koupaliště s tobogány, kvalitní restaurace, muzeum papíru, kino. V okolí je pak rychlá dostupnost ski-areálů Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo, Přemyslov, Ostružná, Petříkov, Ramzová. Za kvalitním wellness si pak můžete zajet do nedalekého Resortu Sobotín.
V obci Rapotín je k dispozici nedaleká zastávka vlaku, již zmíněné koupaliště, MŠ a ZŠ, pošta, policie, zdravotnická zařízení, multifunkční sportoviště, pivovar Zlosyn a další obchody a služby. Šumperk vzdálen cca 1,5km.
Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky, která Vás provede napříč celou vilou a poté Vás rád pozvu na osobní obhlídku, která Vás už jen utvrdí ve Vašem rozhodnutí koupit!

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
V Aleji, Rapotín
ID
VilaRapotín01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1965 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Rapotíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu