Prodej domu na klíč, Velký Týnec, Polní, 138 m2 (ID: 3487630)

Polní, Velký Týnec

9 327 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 452 Kč /za měsíc

(Včetně veškerých poplatků a právních služeb)

Prémioví partneři v Velkém Týnci

Informace k domu

V krásné a klidné lokalitě obce Velký Týnec, části Vsisko Vám nabízíme jeden ze čtrnácti rodinných domů s velkou zahradou, možností letní terasy a velkorysým řešením obývacího prostoru. Každý detail jsme pro Vás připravili s důrazem na funkčnost, aby se v něm cítila dobře celá rodina.
Dům díky svému uspořádání nabízí zázemí pro plnohodnotný rodinný život v klidném prostředí okolní zástavby rodinných domů bez ruchu a smogu krajského města, avšak s rychlou dopravní dostupností do metropole Hané.
Návrh vnitřního uspořádání splní očekávání i náročných zákazníků, hledajících pěkné, moderní bydlení s dostatkem prostoru. Přízemí domu nabízí velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka není v ceně) o čisté podlahové ploše 41,23m2, dále prostornou halu s dřevěným schodištěm do podkroví, koupelnu s toaletou, vanou i sprchovým koutem a dvojumyvadlem, samostatnou toaletu s malým umyvadlem, místnost pro technické zázemí, šatnu, zádveří vstupu do domu a v neposlední řadě dvě ložnice. V patře dále najdeme menší koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a malým umyvadlem a dva pokoje. Výběr podoby designu interiérů je čistě na nových majitelích domu. Ohřev TUV a teplovodního podlahového topení zajišťuje tepelné čerpadlo se zásobníkem vody. Díky zvolenému primárnímu zdroji vytápění a ohřevu TUV bude v domech také nízká sazba odběru elektrické energie!
Dům svou nízkou energetickou náročností splňuje en. třídu B – velmi úsporná, a to díky použitým stavebním technologiím, a to zejména tepelnému čerpadlu, skladbě zdiva a zateplení o celkové tloušťce 450mm a oknům s trojskly.
Umístění domů na pozemcích bylo navrženo po zkušenostech tak, že nabízí prostorné atrium v soukromí, kde lze vybudovat letní terasu s možností dostavby zastřešení. Díky soukromí lze využít i pro umístění venkovní Whirlpool. Jihozápadně orientovaná slunná zahrada je obklopená zahradami okolních domů a nabízí dostatek prostoru pro umístění např. dětské houpačky, pískoviště, bazénu, či zahradního domku a stále zbyde dost plochy pro zeleň a okrasné dřeviny. Na ploše zahrady je umístěna podzemní retenční nádrž s dešťovou vodou s možností využití na závlahu zahrady. Ke komfortu bezpečného parkování vašeho auta slouží především prostor mezi jednotlivými domy o rozměrech 8,7x3m, kde lze vybudovat i garáž. Dále budou před domem k dispozici až dvě venkovní parkovací stání.
Uvedená cena je za hotový dům na klíč, vyjma kuchyňské linky.
Zahájení výstavby daného domu do 2 měsíců od podpisu Smlouvy o dílo. Termín dokončení nejpozději do 14-ti měsíců od podpisu Smlouvy o dílo a vydání Stavebního povolení. Pro více informací k nabídce, výhodnému financování a domluvení prohlídky lokality kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
9 327 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně veškerých poplatků a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Polní, Velký Týnec
ID
NováPolní145
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
535 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Velkém Týnci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu