Prodej ubytování, Jablonec nad Nisou, Korejská, 817 m2 (ID: 3488467)

Korejská, Jablonec nad Nisou

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(Dohoda možná, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou investiční příležitost v podobě čtyřpodlažního domu v samém centru Jablonce nad Nisou. Tento historický objekt, kdysi sloužící jako škola, nyní nabízí neomezený potenciál pro přeměnu na moderní bytové jednotky. Dle platného územního plánu je přestavba na byty možná, ale podmínkou je zpracování studie, kterou musí schválit stavební úřad. Tuto studii si musí zpracovat samotný kupující, což přináší jedinečnou příležitost realizovat svou vlastní vizi bydlení.

Vlastnosti Domu:

Rozloha: Čtyřpodlažní dům poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření 6-8 prostorných bytových jednotek, které mohou být plně přizpůsobeny vašim potřebám.
Poloha: Nachází se v centru města, s blízkým přístupem ke všem místním službám, obchodům a veřejné dopravě, což z něj činí ideální lokalitu pro bydlení.
Možnosti Využití:

Kreativní Bydlení: Díky možnosti přestavby můžete tvořit moderní byty podle vašich představ. Každý byt může být unikátní, odražující váš osobní styl a vkus.
Investice do Bydlení: Přeměna tohoto domu na byty může přinést stabilní a dlouhodobou investici, zvláště v atraktivní lokalitě centra města.
Proč Zvolit Tuto Investici:
Tato nemovitost nabízí neomezený kreativní potenciál. S volností zpracování vlastní studie máte možnost přeměnit tento historický dům na moderní a atraktivní byty podle vašich představ. Tato investice může být klíčem k vytvoření jedinečného bydlení v centru města.

Cena a Kontakt:
Cena této nemovitosti je stanovena s ohledem na její potenciál a aktuální stav. Pro více informací a domluvení schůzky pro prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Toto je příležitost přetvořit tento dům na jedinečný bytový komplex podle vašich představ. Nezmeškejte tuto šanci přeměnit své sny o vlastním bydlení do reality!

Doporučujeme sledovat naše webové stránky www.plt-reality.cz, kde naleznete široký výběr nemovitostí. Objevte svět možností a najděte tu pravou nemovitost pro své budoucí plány. Nezmeškejte příležitost - vaše ideální nemovitost může být jen pár kliknutí daleko!

Parametry nemovitosti

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dohoda možná, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Korejská, Jablonec nad Nisou
ID
00018
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
817 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Plechatý

Tomáš Plechatý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu