Prodej činžovního domu, Kovanec, 1000 m2 (ID: 3488676)

Kovanec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Kovanci

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k investici v obci Kovanec, v blízkosti Mladé Boleslavi. Na prodej nabízíme atraktivní bytový dům, jehož potenciál je téměř neomezený. Tato nemovitost může nabídnout nejen krásné bydlení, ale také možnost podnikání v podobě restaurace či kavárny v přízemí a pěti moderních bytů ve vyšších patrech.

Bytový dům se nachází v klidné obci Kovanec, která se může pochlubit malebným okolím a půvabem venkovského života. Kamenný dům snoubí historické kouzlo s moderními možnostmi. Kámen s pískovcem vytváří neodolatelný první dojem a interiéry nabízejí dostatek světla. Dům dále nabízí krásné sklepní prostory.

Jedním z největších lákadel tohoto objektu je jeho unikátní poloha. V blízkosti najdete malebné parky a přírodní rezervace, které jsou ideální pro odpočinek a rekreaci. Pro milovníky outdoorových aktivit je oblast bohatá na cyklostezky a turistické trasy, které vás zavedou do nádherného okolí plného zeleně a klidu.

Co se týče infrastruktury, obec Kovanec Vám nabídne pouze základní služby. Vše potřebné najdete v Mladé Boleslavi, která je vzdálena pouze 15 km.Díky strategické poloze můžete snadno navštívit i okolní města pro další kulturní a nákupní zážitky.

Nyní si představte, jak můžete tuto jedinečnou nemovitost využít. Přízemí může hostit stylovou restauraci , kavárnu či cukrárnu, kde místní obyvatelé i návštěvníci budou moci posedět, relaxovat a vychutnat si chvíle klidu. Ve vyšších patrech můžete dorekonstruovat moderní byty s veškerým komfortem, které budou lákat buď nájemníky či hosty toužící po kvalitním a pohodlném bydlení v malebném prostředí.

Tato nemovitost je nejen investicí do budoucna, ale také do snů a přání těch, kteří hledají kombinaci krásného bydlení s možností podnikání.

K domu by náleželo cca 1500 m2 (1000m) pozemku s vlastním parkovacím stáním a prostorem pro společnou pergolu s grilem. Bytový dům by mohl mít 3 vstupy.

1.PP + 1.NP - komerční využití např. kavárna, cukrárna s posezením i ve sklepních prostorech.

2.NP - možnost vybudovat 4 malometrážní byty 1+kk a 2+kk

3.NP - bytová jednotka 250 m2 + prostorná komora

Po dohodě lze přikoupit i stavební pozemky za domem o výměře 13.000 m2. Pozemky jsou územním plánem určené k bydlení venkovského typu.

Tyto nemovitosti mají nevyčíslitelný potenciál.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kovanec
ID
2024002
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1000 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Imr

Ondřej Imr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kovanci?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu