Prodej rodinného domu, Údlice, Náměstí, 450 m2 (ID: 3488682)

Náměstí, Údlice

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Údlicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rád bych Vám nabídl prodej dvoupodlažního rodinného domu s podkrovím a se stodolou na vlastním pozemku. Dům je možné předělat na více bytových jednotek, ale v současném stavu je v přízemí komerční prostor sloužící jako prodejna, k tomu náleží sociální zařízení, kuchyně a dva pokoje.

V patře domu je chodba ze které lze vstoupit do levé části, kde jsou 2 pokoje s chodbičkou. V pravé části jsou dva pokoje, prostorná kuchyně a koupelna, kde je plynový kotel a el. bojler. V pokojích je položeno nové lino a je nově vymalováno. V patře jsou nové rozvody elektřiny. Podél prvního patra vede z venku dřevěný balkón.

V podkroví lze vybudovat další bytovou jednotku cca 130 m2.

U domu je prostor sloužící jako dílna a prostorná stodola, která může sloužit k parkování více aut. Dům má plastová okna a plechovou střechu. Elektřina 220V a 380V, veřejná kanalizace a vodovod. Teplo domu zajišťuje plynový kotel.

Občanská vybavenost v obci a v blízkém Chomutově.

Pro více informací mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Náměstí, Údlice
ID
2023151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
468 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ondřej Imr

Ondřej Imr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Údlicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu