Prodej bytu 3+1, Židlochovice, Coufalíkovo náměstí, 118 m2 (ID: 3489127)

Coufalíkovo náměstí, Židlochovice

9 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 180 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.)

Prémioví partneři v Židlochovicích

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+1 v klidné části města Židlochovice. Tento krásný a slunný byt o přibližné užitné ploše 117,44 m2, s balkonem a sklepem, se nachází ve 4.NP ze 4.NP cihlového domu.

Na domě proběhla revitalizace – střecha, balkony, vstupní dveře, plastová okna, stoupačky. Celkem se zde nachází 7 bytů. V podkroví domu se nachází celkem 2 byty se společnou chodbu, kterou lze využít na uskladnění kol, kočárků a různých věcí. Tato chodba je pro ostatní byty uzamčena.

Byt je po kompletní rekonstrukci, která se uskutečnila v roce 1997 – 1998 a je ve výborném stavu. Dále pak v roce 2021 – 2022 proběhla další rekonstrukce v bytě – nové podlahy a dlažba, plastová okna, balkon.

K dispozici je předsíň (2,68 m2), kuchyně (6,86 m2), obývací pokoj (41 m2), ložnice (16,19 m2), koupelna s rohovou vanou a WC (10,99 m2), balkon (5,72 m2). V patře je dále pokoj (28 m2). Balkon je orientovaný na východ a nabízí Vám výhled do lesa a okolní přírody. K bytu navíc náleží sklep (6 m2) a lze využívat i společný menší dvorek.
Vytápění bytu je zajištěno el. přímotopy, ohřev vody je el. bojlerem.

Velkou výhodou jsou celkově nízké náklady spojené s provozem domácnosti. Byt je volný ihned k nastěhování.
Parkování je možné přímo před domem na parkoviště , které využívají především majitele bytů v tomto domě.

Židlochovice jsou město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nacházejí se 18 km jižně od Brna. Je zde veškerá občanská vybavenost - nová MŠ, ZŠ, obchody a služby, restaurace, dětská hřiště, koupaliště, tenisové kurty, fotbalové i volejbalové hřiště, sportovní hala, parky, zámek, kulturní sál, pošta.
Je odsud velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních měst a obcí.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme.
Pokud toužíte bydlet v blízkosti Brna, ale přesto v klidném prostředí v okolí lesů a přírody a přesto kousek od náměstí a centra města, je tato nabídka ideální přímo pro Vás.
Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104742.

Parametry bytu

Cena
9 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Coufalíkovo náměstí, Židlochovice
ID
N104742
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
118 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Veverka MAJANNA

Martin Veverka MAJANNA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Židlochovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu