Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Tachovské náměstí, 40 m2 (ID: 3489235)

Tachovské náměstí, Praha 3 - Žižkov

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme vám nový byt 2+kk s předzahrádkou v 1. nadzemním podlaží v domě, který právě prochází kompletní rekonstrukcí. Tachovské náměstí, kde budova stojí, bylo v roce 2023 nákladně revitalizováno. Koupí bytu získáte za skvělou cenu moderní bydlení v renovovaném domě s upraveným okolím kousek od historického centra Prahy.

Z chodby (2,2 m2) vstoupíte do obytné místnosti (18 m2), kde jsou připravené vývody na instalaci kuchyňské linky. Okno je orientované na jih do vnitrobloku stejně jako východ na předzahrádku (10 m2). Z obytné místnosti vejdete do další chodby (4,1 m2), kde můžete mít skříně. Odtud se vchází do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou (3,1 m2). Další dveře vedou do ložnice (10,6 m2) s oknem, odkud vidíte na park Vrch Vítkov. K bytu patří také sklep (2,8 m2).

Máte-li jako domácího mazlíčka kočku, právě jste našli ideální byt. Kočička bude moci chodit na dvorek i do parku a zase se vracet zpět.

Obklady, dlažbu, sanitární zařízení koupelny stejně jako dekor interiérových dveří a typ dřevěné podlahy si v tuto chvíli můžete vybrat podle vašeho vkusu z katalogu developera.

Byt vzniká v rámci totální rekonstrukce činžovního domu na adrese Tachovské náměstí 5, Praha 3 - Žižkov. Celkem 29 bytových jednotek, každá se samostatným měřením energií, tu bude připraveno k nastěhování v březnu 2025.

Dům se nachází u vyhlídkového parku Vrch Vítkov mimo hlavní komunikační tahy. V okolí je plná občanská vybavenost. Žižkovský tunel hned u domu zkracuje cestu do sousední čtvrti Karlín na pár minut chůze. Díky tomu dojdete na metro za 13 minut. Na autobus je to minuta pěšky a na tramvaj 10 minut. Historické centrum Prahy je vzdáleno pouhých 15 min MHD od Tachovského náměstí.

Naši makléři úzce spolupracují s developerem a rádi vám zodpoví veškeré otázky k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Parametry bytu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Tachovské náměstí, Praha 3 - Žižkov
ID
202406
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu