Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, Koptova, 61 m2 (ID: 3489307)

Koptova, Karlovy Vary

3 938 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 767 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1, 61 m², Karlovy Vary, ul. Koptova

Zažijte jedinečný pocit komfortu a pohodlí s tímto luxusním bytem 2+1 o rozloze 61 m², umístěným v prestižní a klidné ulici Koptova v Karlových Varech. Tento byt vám nabízí ideální a jedinečné místo pro klidný život, ale zároveň i snadný přístup k pulzujícímu životu městského centra.

Nově a moderně zrekonstruovaný byt s vysokou pozorností k detailu, jehož cílem je dosáhnout dokonalého spojení pohodlí a elegance. Zajisté oceníte, že přímo v bytě je k dispozici prostorná komora.

Byt je umístěn v domě s výtahem, který zajišťuje snadný přístup k bytu bez ohledu na to, v jakém patře se nacházíte. Dům je obklopen zelení a klidem, který Vám umožní relaxovat a užívat si svůj čas doma. K bytu náleží také sklep.

Parkování v tomto oblasti je naprosto bezproblémové. Za domem je dvorek, kde můžete pohodlně parkovat.

Objednejte si prohlídku tohoto úžasného bytu ještě dnes a dost možná právě vy zažijete pocit, kdy se z bydlení stává radost

Parametry bytu

Cena
3 938 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Koptova, Karlovy Vary
ID
850425
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu