Pronájem bytu 3+kk, Frýdek-Místek, Skautská, 62 m2

Skautská, Frýdek-Místek - Frýdek

11 300 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(kauce ve výši 2 nájmů + ostatní služby, el. energie)

Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt s terasou v 3. patře zrekonstruovaného zděného bytového domu na ulici Skautská, který je vzdálen cca 2 minuty chůze od centra obce Sviadnov, 3 minuty jízdy na Frýdecké náměstí (Kaufland) a 10 minut chůze od supermarketu Lidl. V blízkosti se nachází cyklostezka, spojující Ostravu a Beskydy, vyzývající k cyklovýletům nebo procházkám kolem řeky Ostravice. Byt s dispozicí 3+kk s terasou a šatnou o velikosti 61,98 m2. Kuchyň je vybavená vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, sklokeramická deska, el. trouba a digestoř), na kterou navazuje obytný pokoj, následuje druhý pokoj (ložnice, dětský pokoj). Za tímto pokojem je prostorná šatna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, WC. Součástí bytu je intercom. V bytě je položena plovoucí podlaha, v koupelně keramická dlažba. Celá jednotka je vytápěna podlahovým topením (úsporné elektrické infra fólie). K bytu náleží sdílená sklepní místnost. Celý bytový dům je oplocený a monitorován kamerovým systémem napojeným na PCO.
Součástí nájmu je parkování na soukromém pozemku s bránou na ovládání prostřednictvím GSM modulu. V místě je výborná dostupnost MHD, škola, školka, pošta, potraviny, řeznictví a restaurace. Vyžadována kauce ve výši dvou nájmů. Provize zprostředkovateli se neplatí, jelikož se jedná o přímý pronájem.
Byt je k nastěhování dle dohody.
Pro více informací a domluvení termínu prohlídky mne kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
11 300 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
kauce ve výši 2 nájmů + ostatní služby, el. energie
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Skautská, Frýdek-Místek - Frýdek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Kristýna Priesolová

Kristýna Priesolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu