Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, 90 m2

Kralupy nad Vltavou

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej novostavby v podobě dřevostavby rodinného domu s přístřeškem na auto v Kralupech nad Vlt. Celková plocha pozemku je 1424m2, zastavěná plocha RD s přístřeškem na auto 106m2, celkový obestavěný prostor 427m3.
Objekt RD s přístřeškem je dle regulativů daných dle ÚP Kralupy nad Vlt. ve funkční ploše bydlení individuální BI. Na tento objekt byla zpracována dokumentace dodatečného stavebního povolení s nabytím právní moci 1.3.2023, č.j.:MUKV9509/2023VYST. Stavba není zkolaudována.
Stavba rodinného domu je jednopodlažní, kde součástí RD je přístřešek s možností parkování 1osobního auta. Objekt je zasazen do svažitého terénu. Celkový půdorys stavby je obdélníkového tvaru o rozměrech cca 12,5 x 6,12m, na přístřešek na auto v rozměrech 4,85 x 5,87. RD je nad 1.NP je zastřešen sedlovou střechou, přístřešek na auta pak pultovou střechou navazující na štít RD. Samotný RD není podsklepen. Do přízemí se vstupuje z hlediska zasazení RD do svažitého terénu přes vyrovnávací schodiště do zádveří, navazující chodba pak umožňuje propojení všech ostatních navržených prostor, jako je koupelna s WC, dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyní a s jídelním koutem. V obývacím pokoji jsou umístěna kamna pro příležitostné vytápění. Z obývacího pokoje je vstup do zahrady z jižní strany. V koupelně je umístěn sprchový kout, umyvadlo, WC. Přístřešek pak navazuje na západní štít RD a je přístupný z terénu pultovou střechou. Veškeré technologie k vytápění a ohřevu TUV budou umístěny v prostoru chodby RD. Na střechu objektu jsou uvažovány solární kolektorové pole pro přípravu teplé vody.
Voda pitná je využívána ze stávající studny. Voda je čerpána pomocí hlubinného čerpadla GÜDE.GTT 900. Splaškové vody jsou pak svedeny do žumpy / 6m3/.
Veškeré dešťové vody ze střechy rodinného domu a přístřešku se budou muset svést do nové retenční plastové jímky o objemu 5 m3 s přepadem do vsakovacích modulů na pozemku investora. Odběr elektrické energie je zajištěn ze stávající přípojky. Velikost hlavního jističe je 3x 20A.
Hlavním zdrojem tepla a chladu pro objekt jsou naprojektována dvě tepelná čerpadla vzduch-vzduch o výkonu 2x 5kW. Jednotky jsou v provedení split, venkovní jednotky budou umístěny na fasádě objektu před domem. Vnitřní jednotky budou umístěny v obytných místnostech.
Doplňkovým zdrojem pro příležitostné vytápění jsou krbová kamna umístěná v hlavním obytném prostoru o výkonu 4kW, typ Haas+Sohn Salerno, kde palivem je pouze dřevo.
Na objektu by mělo dojít k instalaci solárního kolektorového pole pro přípravu teplé vody. Solární kolektory pak budou napojeny do zásobníku teplé vody o objemu 300 l. Kolektorové pole se skládá ze dvou deskových solárních termických kolektorů. Kolektory budou umístěny na střeše.
Občanská vybavenost tzn. úřad obce, pošta, obchod. Nemovitost lze financovat pomocí hypotéky, kterou Vám v případě zájmu vyřídíme. V případě Vašeho zájmu o prohlídku nebo pro více informací volejte

Parametry domu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou
ID
1702
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
1424 m2
Plocha zahrady
1318 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Šotolina, Štěrková, Zpevněná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ing. arch. Klára Vondrová

Hostivítova 731, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 78 lidí

Prodejce

Klára  Vondrová

Klára Vondrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu