Pronájem bytu 2+1, Zlín, Slunečná, 62 m2 (ID: 3489662)

Slunečná, Zlín

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus záloha na energie 4.500,- Kč, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

V samém srdci Jižních Svahů ve Zlíně vám nabízím jedinečnou šanci získat pronájem útulného bytu o dispozici 2+1 a velikosti 62 m2. Byt, který se nachází ve 2. podlaží, vás okouzlí nejen svým půvabem, ale i výhledem na východ. Tento částečně zrekonstruovaný byt je připraven poskytnout vám skvělé bydlení.

Interiér je částečně zařízen, aby vyhovoval vašim potřebám. V obývacím pokoji najdete pohodlnou sedací soupravu s konferenčním stolem, kuchyně je vybavena indukční deskou, elektrickou troubou, lednicí a jídelním stolem pro dvě osoby. V ložnici zase na vás čeká manželská postel a prostorná vestavěná skříň.

K bytu patří i parádní balkón, ideální pro relaxaci, a sklep pro další úložný prostor.

Okolí nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život - dětská hřiště, školy, školky, potraviny a lékaři jsou v blízkosti. Zastávka MHD je jen kousek odtud, což usnadňuje vaše cestování po městě.

Majitelé si vyhrazují právo vybrat si nájemce podle vlastních kritérií. Nájemné ve výši 17.000,- Kč je splatné vždy předem. Při převzetí je splatný jednorázový nájem ve výši 17.000,- Kč, zahrnující zálohu na energie ve výši 4.500,- Kč. Kauce ve stejné výši, která je vratná po skončení nájmu, a nezapomeňte také na provizi RK.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte se ozvat pro domluvu na prohlídce. Těším se na vás!

S pozdravem,
David Kašný - Váš férový makléř @ EXPLICIT REALITY

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus záloha na energie 4.500,- Kč, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Slunečná, Zlín
ID
01728
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

David Kašný

David Kašný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu