Prodej bytu 2+kk, Tábor, 9. května, 58 m2 (ID: 3489672)

9. května, Tábor

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Táboře

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví 2+kk o výměře 58 m2 na hlavní tř. 9. května v Táboře. Byt se nachází ve 4. NP cihlového domu s výtahem v obchodní pasáži Atlantis.

Byt tvoří předsíň, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnice, komora, koupelna, samostatné WC a terasa. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou keramickou deskou a samostatnou el. troubou. Podlahy v pokoji a ložnici s plovoucí podlahou, v chodbě, koupelně a WC s dlažbou.

Centrální vytápění řešeno plynovou kotelnou. K bytu náleží sklepní kóje (2 m2) - není započtena do podlahové plochy. Měsíční záloha na služby (fond oprav, topení, výtah + úklid v domě) činí 2500 Kč. Energetická náročnost budovy je v kategorii C - Úsporná.

Bonusem pro majitele tohoto bytu je možnost užívání společné rozsáhlé terasy na střeše budovy Atlantis s úchvatným výhledem nejenom na vodní nádrž Jordán, ale prakticky na celé město.

Byt se nachází v samém centru nového města s veškerou občanskou vybaveností. MHD, vlakové (koridor Praha - České Budějovice - Linec) i autobusové nádraží (500 m) v dochozí vzdálenosti do 5 min. V centru Prahy jste vlakem Intercity z Tábora za 59 min, jezdí každou hodinu. Proto je ideální i například pro ty, kteří jezdí do Prahy za zaměstnáním, ale chtějí bydlet v plně vybaveném menším, kulturním městě a k dojíždění za prací nechtějí vlastnit automobil. Vše potřebné k životu zde máte v dochozí vzdálenosti. Byt je na hlavní obchodní třídě v těsné blízkosti obchodního domu Dvořák.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
9. května, Tábor
ID
4148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
4. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Plocha nemovitosti
58 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jiří  Loskot

Jiří Loskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Táboře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu