Prodej chaty, Mokrá-Horákov - Horákov, 35 m2

Mokrá-Horákov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na vyžádání vč. provize RK)

Prémioví partneři v Mokré

Informace k domu

Zdravím vás chataři a chalupáři dnes mám pro vás, právě pro vás k prodeji samostatně stojící chatu v žádané lokalitě Brno-venkov v obci Mokrá-Horákov, 10.min jízdy z Líšně. Lokalita je známější jako Líšeňské údolí oddechu, lemující vodní tok Říčku se spostou malebných jezírek.
Jedná se o přízemní zkolaudovanou chatu s CP 35m2 stojící na pozemku 48m2. Zapsanou do Katastru nemovitostí, na kamenné podezdívce, část. podsklepenou, s terasou, podlahy jsou dlažby a betonové, chata stojí na lesním pozemku (Lesy české republiky) se zastřešenou teráskou, chata je část. podsklepena. Chata je dispozičně řešena jako vytápěný pokoj, dále kuchyňka s další částí na spaní, oddělené WC, a zastřešené venk. terasy. Vstupní dveře do chaty mají mříž.
Vytápění chaty zajišťuje zděný krb na dřevo a kamínka. Chata má také keramické WC a odpadní septik, a prostorný sklep rýna je svedena do zásobníku na dešťovou vodu pro zalévání záhonů Klempířské prvky po výměně. V docházkové vzdálenosti je společná studna s i pro ostatní osadníky. Vaří se na plynové bombě. Kolem chaty je kamenná dlážděná plocha s lavičkami. Okolní stromy dodávají chatě přirozený chládek v parných letních měsících lze vytvořit i venkovní záhony kolem chaty. Příjezd je po lesní cestě až k chatě. Na chatě i stavbě byly průběžně prováděny udržovací práce.
Termín uvolnění: ihned. Nezapomeňte si hned objednat prohlídku

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na vyžádání vč. provize RK
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Mokrá-Horákov
ID
22002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
35 m2
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
48 m2
Plocha zahrady
100 m2
Plyn
Individuální
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Šotolina
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Roman Kvasnica

Roman Kvasnica

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mokré?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu