Prodej zahrady, Děčín, 222 m2 (ID: 3490403)

Děčín - Děčín VI-Letná

390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 859 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte vlastní zahrádku v blízkosti centra města Děčín? Máme pro Vás nabídku prodeje zahrady v osobním vlastnictví v TOP lokalitě na Letné v zahrádkářské kolonii v těsné blízkosti Hotelu u Kaple.

Jedná se o prodej obdélníkové parcely s kombinovaným terénem téměŕ na konci osady u hlavní vjezdové brány. Zahrada je ve spodní části osazená krásným vysokým živým plotem, najdete zde 4 plodící jabloně, okrasnou dřevinu zlatici, vrby, ostružinu, atp. Zahrádka nabízí příjemné zázemí s pěkným výhledem na protější panorámata.

Je zde možnost připojení k elektřině na hranici pozemku, osada vlastní vodovodní řad z pramenu, který je možné připojit na hranici pozemku.
Dle Územního plánu města Děčín v platném znění se výše uvedený pozemek nachází v zastavěném území v zóně Z – zóna rekreačně klidová, ve které je

přípustné – krátkodobá rekreace a volný čas v rámci jednotlivých lokalit, nenarušující přírodní charakter a atraktivity daného území, areály, objekty, zařízení rekreačních služeb a veřejného stravování, zařízení kultury, osvěty a sportu, veřejného stravování, pěší a turistické trasy, cyklistické trasy, vyhlídky, odpočívky, nezbytné ostatní účelové komunikace, základní technické vybavení, sportovní zařízení a vybavení, zahrádkářské osady,

výjimečně přípustné - zařízení a plochy specifického charakteru,
nepřípustné – ostatní provozy a činnosti neodpovídající svým charakterem poslání této zóny,

prostorové uspořádání – počet podlaží: 1 – zahrádkářské osady, 1-2 ostatní (zohlednit specifický charakter), intenzita zastavění pozemku v %: do 25 m2 zastavěné plochy u zahrádkářských osad, 5% u ostatních funkcí.

Místo se nachází 5 min vozem od centra města, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Více info v RK u agenta.

Parametry pozemku

Cena
390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Děčín - Děčín VI-Letná
ID
00257
Plocha nemovitosti
222 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu