Prodej rodinného domu, Starovičky, 100 m2

Starovičky

4 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 161 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Starovičkách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům v řadové zástavbě v obci Starovičky. Dům má dispozici 3+1. Mimo tří samostatných pokojů, průchozí kuchyně a koupelny s odděleným wc, nabízí také prostorný průjezd vhodný ke garážování jednoho auta. Průjezdem je možné vjet do uzavřeného dvora, kde najdete absolutní soukromí. Ze dvora je přístup do dílny a další místnosti, která slouží k uskladnění jízdních kol, zahradní sekačky a podobně.

Celková plocha pozemku je 222 m², z toho zastavěná plocha činí 125,5 m². Dům je připojen k elektřině, vodovodnímu řadu a kanalizaci. Vytápění zajišťuje elektrokotel spolu s kotlem na dřevo o výkonu 18 kW, s výměníkem na 1000 litrů vody, dálkově ovládaným přes wifi. Současní majitelé využívají výhradně vytápění dřevem. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler umístěný v koupelně. Dům je zděný z pálené cihly, okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Dům procházel postupnou rekonstrukcí. Veškeré rozvody elektřiny jsou v mědi, voda v plastu, před pár lety byla rekonstruována také koupelna.

V případě zájmu rádi pomůžeme s financováním. Cena je konečná, včetně provize realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
4 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Starovičky
ID
3314672260
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
222 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starovičkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu