Pronájem rodinného domu, Praha - Písnice, Nad Libušským potokem, 222 m2 (ID: 3490846)

Nad Libušským potokem, Praha, Písnice

55 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(energie se převádí na nájemce + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Velmi rád bych Vám v zastoupení majitele nabídl k pronájmu krásný a prostorný rodinný dům o dispozici 6+kk, který se nachází v pražské městské části Písnice, v ulici Nad Libušským potokem. Tento samostatný cihlový dům o užitné ploše 222 m² stojí na pozemku o celkové velikosti 807 m², zastavěná plocha a nádvoří je 134 m². Dům je patrový a má 2 podlaží. Celkově nabízí 5 pokojů (4 v prvním patře) prostorný obývací pokoj s kuchyní a dvě koupelny. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, na podlahách je PVC a dlažba, příslušenstvím je prostorná garáž pro dva automobily, parkování je také možné na pozemku před domem. Pokoje v prvním patře mají vstupy na balkon a je zde také koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Dům se pronajímá vybavený nábytkem, který je na fotografiích.

Tento dům je ideální pro rodiny s dětmi, protože nabízí bezpečné prostředí a rodinnou atmosféru. Kromě toho je dům vybaven vším, co pro život s dětmi potřebujete. Zahrada je zase ideální pro hrátky a venkovní aktivity. Nemovitost může být vhodná i jako sídlo společnosti. Nájemné je ve výši 55 000 + energie se převádí na nájemce, provize nájem + DPH, jistota jeden nájem + poplatky.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře. Volné ihned

Parametry domu

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
energie se převádí na nájemce + provize RK
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nad Libušským potokem, Praha, Písnice
ID
420240123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
222 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
134 m2
Plocha nemovitosti
1026 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu