Prodej rodinného domu, Velké Popovice, Haškova, 356 m2 (ID: 3490950)

Haškova, Velké Popovice

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Neobvyklá nemovitost, jejíž velkorysost se propisuje nejen do plochy samotného domu, ale také pozemku. Ten nabízí skutečně obrovskou plochu přes 8.000 m2. Dvoupodlažní stavba 7+1 v en. třídě A byla dokončena v roce 2020 a nabízí celkem 6 ložnic, 5 šaten, 4 koupelny a samostatné křídlo pro dobudování wellness zázemí. Dům pak doplňuje samostatně stojící garáž (půdorys 78 m2) s místem pro dvě auta, motorky a dílnu.

Hlavní prostor domu tvoří působivý obývací pokoj s plochou 55 m2 a do krovu otevřeným stropem. Společným jmenovatelem prvního podlaží jsou velké prosklené plochy, které nechybí v obýváku ani kuchyni. Samozřejmostí je krb, dům je však vytápěn podlahovým topením s tepelným čerpadlem (spotřeba 22 - 23 MWh/rok). Kuchyně s jídelnou je samostatná a opravdu prostorná (celkem 34 m2). Linka ve tvaru U je doplněna o další sekci s vinotékou, vestavným kávovarem a nechybí ani samostatná spižírna.

První podlaží dále nabízí dvě ložnice. Master bedroom a pokoj pro hosty. Pro obě platí, že mají k dispozici vlastní šatny i koupelny. Nejste-li fanouškem vířivek a sauny, pak lze zadní část přebudovat pro další ložnici - souhrnná plocha zázemí pro wellness činí 36 m2. Technickou část domu tvoří prádelna, komora, úložný prostor pod schodištěm (místnost + skříně) a samostatné WC.

Rozložení druhého podlaží je jednoduché a praktické. Celkem 4 ložnice, ke kterým na každé straně náleží vlastní koupelny s WC. Velikost pokojů je 2x 14.7 a 2x 15 m2. Ložnice jsou vybaveny vestavěným nábytkem, to stejné pak platí pro obývák, ve kterém jsou velké knihovny na míru. Prostorná chodba se schodištěm propojuje všechny části domu a v její vstupní části je taktéž šatna. Dům je zabezpečen alarmem s kamerami.

Rozlehlý pozemek je dělen do několika sekcí. Přední tvoří okrasnou část zahrady se vstupní částí, plocha u domu byla vyhrazena pro dobudování bazénu a dětské hřiště. Zadní část pozemku (5.400 m2) je pak vhodná například pro vybudování sportovišť, zahradního domu či zkulturnění prostředí kolem malého rybníčku.

Pakliže vás o tomto neobvyklém a rozsáhlém domě zajímá více informací, hromadu dalšího popisu, fotek, tech. specifikací či plánů naleznete na samostatném webu nabídky, který vám rád na vyžádání poskytnu.

Parametry domu

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Haškova, Velké Popovice
ID
06592
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
356 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
8061 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Popovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu