Prodej bytu 2+1, Praha - Vršovice, Jakutská, 72 m2 (ID: 3491700)

Jakutská, Praha 10 - Vršovice

7 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 172 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje velmi příjemného světlého bytu o dispozici 2+1 a ploše 71,9 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží domu. Byt je udržovaný a jeho stav umožňuje jeho okamžité užívání, případně je možné ho upravit dle představ nového majitele, včetně případné změny dispozice. K bytové jednotce dále náleží i sklepní kóje v suterénu domu o rozloze 2 m².

Při vstupu bytu zaujme prostorná předsíň, která umožňuje instalaci rozměrných šatních skříní. Dominantou v interiéru je průchozí pokoj (21,6 m2), na který z jedné strany navazuje kuchyň (12,5 m2) a z druhé ložnice (14,4 m2). Velkým benefitem jsou udržované parkety, které přispívají k příjemnému pocitu v bytě.

Koupelna je oddělena od samostatné toalety. Dostatek úložného prostoru je zajištěn díky prostorným vestavěným skříním, které se nacházejí místě, kde chodbě navazuje na kuchyni. Dalším úložným prostorem v bytě je komora o ploše 1,4 m2.

Ke snížení nákladů na energie přispívá kvalitní zateplení domu a nová okna, čemuž odpovídá energetická náročnost budovy ohodnocená stupněm "C" - úsporná.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, velmi dobrá dopravní dostupnost a klid panující ve vnitrobloku. V pěším dosahu je několik mateřských škol, základní škola, gymnázium, nákupní centrum Eden a nemocnice Královské Vinohrady.

Nesporným benefitem jsou blízké parky Ruth Bondyové a Gutovka, kde najdete lezeckou stěnu, skatepark, restauraci, vodní atrakce i rozlehlé dětské hřiště.

Zastávky MHD Volyňská a Bělocerkevská jsou v dochozí vzdálenosti a v blízkosti je rovněž i zastávka metra „A“ Želivského.

Zájemce nehradí provizi RK!

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt s velkým potenciálem osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Parametry bytu

Cena
7 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Jakutská, Praha 10 - Vršovice
ID
20240403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu