Prodej bytu 4+1, Ústí nad Labem, Keplerova, 92 m2 (ID: 3491833)

Keplerova, Ústí nad Labem - Krásné Březno

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout prostorný a slunný byt, který se nachází v klidné části Ústí nad Labem v ulici Keplerova.
Tento byt o dispozici 4+1 s balkonem o rozloze necelých 90m2 prošel nákladnou a kvalitní rekonstrukcí. Kuchyně s veškerými spotřebiči a stejně tak i vestavěné skříně jsou dělány na zakázku v hodnotě cca 280.000 Kč. Byt má nové kompletní rozvody (elektroinstalace, voda, odpady atd.) Kuchyň s obývacím pokojem a jedním z dětských pokojů jsou orientovány na východ, ložnice a druhý dětský pokoj je orientován na západ. Byt je vytápěný dálkově na dnešní poměry s příznivými náklady. Internet + TV je k dispozici od několika poskytovatelů.
Byt se nachází ve 2. patře 7. patrového domu s výtahem. Dům je rovněž po kompletní revitalizaci (zateplení, okna, střecha, výtah a připravuje se rekonstrukce schodiště). Kolem domu je dostatek parkovacích míst, odpadne Vám tedy starost o to, jestli zaparkujete i v pozdních večerních hodinách. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost a služby ( MŠ, ZŠ několik supermarketů, pošta, zastávka MHD atd.). V okolí domu je spousta zeleně, tudíž je zde bydlení velmi příjemné.
Po dohodě s prodávajícím může zůstat byt vybaven, stejně tak se prodávající nebrání ani možnosti v bytě zůstat v nájemním vztahu, pokud by někdo byt kupoval jako investici. Naproti bytu je ještě prostor, který lze případně uzavřít a využívat jej jako komoru. K bytu rovněž náleží sklepní kóje.
K jakýmkoliv dotazům prosím neváhejte kontaktovat makléře, nebo si rovnou můžete domluvit prohlídku. Majitelé jsou ochotni o ceně jednat.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Keplerova, Ústí nad Labem - Krásné Březno
ID
200
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VOYTA Reality

Mrázova 845/9, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Martin Kovalik

Martin Kovalik

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu