Pronájem bytu 3+kk, Pardubice, Sladkovského, 105 m2

Sladkovského, Pardubice - Zelené Předměstí

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na vodu 500,- Kč/osoba + převod elektřiny a plynu na nájemce.)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Hledáte nový domov v srdci Pardubic? Nabízíme k pronájmu exkluzivně zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 90 m², nacházející se v atraktivní lokalitě centra města, na Sladkovského ulici. Tento byt se pyšní ideálním uspořádáním a moderním vybavením, což z něj činí skvělou volbu pro každého, kdo hledá komfort, styl a praktičnost v jednom.

Byt se nachází v prvním patře dobře udržovaného zděného domu a jeho dispozice je velmi dobře řešená. Obývací pokoj je prostorný s krásným výklenkem do klidné ulice a integrovaným kuchyňským koutem, který je vybaven novou kuchyňskou linkou včetně elektrického sporáku s digestoří a myčkou nádobí. Ložnice disponuje šatnou nebo menší pracovnou, což přidává na její praktičnosti a variabilitě. Dále je zde velký pokoj, který lze využít jako další ložnici, dětský pokoj, nebo pracovnu. Součástí bytu je také prostorná chodba, samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem, koupelnovým nábytkem a přípravou na pračku.

Celý byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí. Podlahy v bytě jsou pokryty parketami a kvalitním PVC, okna jsou plastová, což garantuje vysoký standard bydlení. Topení je zajištěno ústředním plynovým kotlem, což zaručuje nízké provozní náklady.

K bytu náleží také možnost využití malého dvorečku za domem, ideálního pro relaxaci v teplejších měsících. Pro ty, kteří vlastní auto, je možné si za příplatek zajistit parkovací stání.

Nájem činí 18 000 Kč měsíčně. K tomu je třeba připočítat zálohu na vodu ve výši 500 Kč na osobu a měsíc, přičemž elektřina a plyn jsou převáděny na nájemce. K zajištění se vyžaduje vratná kauce 25 000 Kč, kterou je možno rozdělit do dvou plateb.

Byt je k dispozici ihned, tak neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Objekt těší na nové nájemníky, kteří si zde přijdou užívat klid a pohodlí v centru dění.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na vodu 500,- Kč/osoba + převod elektřiny a plynu na nájemce.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Sladkovského, Pardubice - Zelené Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Iveta Bendáková

Iveta Bendáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu