Prodej pozemku pro bydlení, Černošín, 682 m2 (ID: 3492417)

Černošín

850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 051 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Černošíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Hledáte pozemek ke stavbě rodinného domu na Tachovsku a nechcete přeplácet za klidné (někdy i obtížněji přístupné) místo? Přímo u hlavního tahu ze Stříbra na Planou se na pravé straně komunikace nachází parcela trojúhelníkového tvaru o celkové výměře 682 m2. Na parcele je aktuálně zbořeniště bývalého hostince (zůstalo jen 1. NP se stropy) o zastavěné ploše 180 m2. Nabízí se tedy dvě varianty, jak s pozemkem dále naložit. Varianta A) využítí stávajícího půdorysu stavby a dostavba RD, variata B) demolice zbytku stavby a stavba zcela nového projektu. Náznak varianty A) uvádíme ve fotogalerii stejně jako územně plánovací informaci o možnostech využití vydanou Městským úřadem Stříbro.
Z inženýrských sítí je k dispozici elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Na pozemek vedou z hlavní silnice hned dva vjezdy, což rozšiřuje možnosti jeho obslužnosti.
Pokud Vás tedy nabídka zaujala, neváhejte se vydat přímo na místo, neboť pozemek je volně přístupný. Při samoprohlídce buďte však zejména v prostoru zbořeniště velmi opatrní. V případě zájmu o více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Černošín
ID
0003-NP04277
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
682 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Lang

Petr Lang

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Černošíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu