Pronájem obchodního prostoru, Brno, Šumavská, 100 m2 (ID: 3492785)

Šumavská, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Administrativní komplex ŠUMAVSKÁ tower tvoří seskupení tří výškových budov (Budova A, B, C), propojených obchodní galerií ŠUMAVSKÁ Market. Brněnská trojčata, jenž jsou významnou dominantou města Brna, se nachází na ulici Šumavská. Výšková budova „C“ nabízí 18 nadzemních podlaží, budova „B“ má 22 nadzemních podlaží a v současné době probíhá revitalizace budovy „A“, která nabídne 24 nadzemních podlaží. Standardem kancelářských budov ŠUMAVKÁ tower jsou garážová i venkovní parkování, nabíjecí stanice pro elektromobily, bezbariérový vstup, ostrahu objektu24/7, aj. V obchodní pasáži ŠUMAVSKÁ Market již nyní můžete navštívit například Lidl, kavárnu, lékárnu, dm drogerii, trafiku a další obchodní jednotky. Nad obchodní galerií bude umístěna Česká pošta, zelená střešní zahrada s parkovou úpravou a relaxační zónou.

K pronájmu Vám nabízíme obchodní prostory v nákupní galerii AB o výměrách 50, 100 a více m2 s možností předání 3Q/2023.

Celý areál se nachází v těsné blízkosti centra města s docházkovou vzdáleností MHD a dobrým dopravním napojením (VMO, D1, R43 Brno – Svitavy). Součástí každé budovy komplexu je vlastní parkoviště s mycí linkou. V současnosti je k dispozici 200 garážových parkovacích míst a po dokončení projektu bude k dispozici až 550 parkovacích míst.

Rádi Vás na osobní schůzce seznámíme s dalšími detaily projektu, kterou spojíme s prohlídkou již dokončených prostor našich nájemců.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Šumavská, Brno
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Radovan Šenkyřík

Radovan Šenkyřík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu