Prodej chaty, Stříbrná Skalice, 74 m2

Stříbrná Skalice

5 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 544 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stříbrné Skalici

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme nemovitost k trvalému bydlení i k rekreaci, je ideální pro ty, kdo hledají pohodu s krásným výhledem, v klidném prostředí se slunnou jihozápadní zahradou. K domu náleží pozemek 519 m2, podlahová plocha v domě je 74 m2 a je nyní využíváno k trvalému pobytu. Navíc je zde zahradní nová bouda za domem, 7 m2 sklípek v domě, posezení na venkovní terase a venkovní vířivka, také přístřešek na auto.
Kupující nebude muset dělat žádnou nákladnou rekonstrukci, protože dům má novou koupelnu, nové rozvody vody v plastu, novou elektřinu a na zahradě nová vrata na dálkové ovládání. Fasáda je již zateplená a prověřená poslední zimou, stačí vybrat barvu a dodělat fasádu po zateplení - což už zůstane na novém majiteli.
Nemovitost má vlastní vrtanou studnu, vytápění a teplá voda jsou zajištěny tepelným čerpadlem vzduch-voda. Mesíční náklady při stálém bydlení se pohybují kolem 4000 Kč.
Dalšími výhodami je satelit i wifi v domě a prefektní občanská vybavenost v Sázavě, která je 5 km odtud, je tam zdravotní středisko, škola, školka, pošta, lékárna, obchody, restaurace, spořitelna, atd. Ve vedlejších Choceradech je škola, obchody, služby. Cca 15 minut autem je Kostelec nad Černými lesy.
Přímo v místě je 10min pěšky od prodávané nemovitosti je známá výletní Restaurace na Marjánce a také prodejna potravin.
Dobrou dostupnost lokality zajišťuje D1, která je vzdálená 15 minut. I když Hradové Střimelice - Kloučka je u Sázavy, tak dům je zcela mimo povodňovou oblast - je na konci slepé ulice nad řekou, díky čemu má také krásné výhledy.
Velkou výhodou je dobrý dojezd z Prahy, z Jižního města po D1 a na 29 km se sjíždí na Chocerady, kde se odbočí u kostela a po silnici vás nádherná cesta podél Sázavy dovede až do cíle.
V ceně ponechat část vybavení. Pokud Vás nabídka zaujala, napište mi email a ráda domluvím prohlídku s majiteli.

Parametry domu

Cena
5 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Stříbrná Skalice
ID
0218-NP05710
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
519 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavla Brychtová

Ing. Pavla Brychtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Stříbrné Skalici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu