Prodej trvalého travního porostu, Jevíčko, 31365 m2 (ID: 3493135)

Jevíčko

1 317 330 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 278 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jevíčku

Informace k pozemku

Hledáte vhodnou investiční příležitost jak zhodnotit své volné finance a zároveň se chcete bránit zvyšující se inflaci? Investuje bezpečně do zemědělské půdy.

Nabízím exkluzivně k prodeji pozemky v katastrálním území Jevíčko-předměstí v okrese Svitavy v Pardubickém kraji

K prodeji je 100 % výměry na pozemcích parc. č. 5298 a 4856 zapsaných na LV 2254 v KÚ Jevíčko-předměstí. Nabídka je zajímavá také umístěním parcely č. 4856 v území, které je vytyčené obcí pro plochu dopravní infrastruktury - silniční. Parcela v této navrhované ploše leží zhruba z jedné poloviny. V případě výstavby silnice jsou majitelé zemědělské půdy kompenzováni za její zábor několikanásobkem hodnoty půdy.

Celková výměra prodávané půdy je 31 365 m2. Parcela číslo 4856 je vedena jako orná půda s výměrou 18 792 m2 a parcela č. 5298 je trvalý travní porost s výměrou 12 573 m2.

Jevíčko je město na Moravě, tvoří centrum severní části Malé Hané. Historické jádro města bylo prohlášeno městskou památkovou zónou.

Zemědělská půda je dlouhodobě vnímána jako bezpečná investice udržující trvalou hodnotu. Vzhledem ke snadnosti a nízké rizikovosti je investice vhodná i pro méně zkušené investory, kteří usilují o správně diverzifikované portfolio.

Pozemky jsou prodávány v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc. Cena půdy v čase roste, s nákupem proto dlouho neváhejte.

V případě dotazů k pozemkům nebo zájmu o koupi kontaktujte přímo makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a vyberte si svůj pozemek dle svých představ.

Parametry pozemku

Cena
1 317 330 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jevíčko
ID
4950-1
Plocha nemovitosti
31365 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Škabroudová

Veronika Škabroudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Jevíčku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu