Prodej rodinného domu, Popovičky, Pod Skalkou, 192 m2 (ID: 3493324)

Pod Skalkou, Popovičky

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Popovičkách

Úklidové služby

Informace k domu

Splňte si svůj sen o ideálním bydlení v našem impozantním rodinném domě v malebných Popovičkách. Tento dům nabízí kombinaci moderního designu a pohodlí s klidem života mimo hlavní město Prahu, které je přesto nadosah.
Hlavní rysy:
•Terasa podél celé budovy: K domu náleží vybetonovaná terasa podél celé budovy. Tato terasa poskytuje ideální prostor pro venkovní posezení, grilování a relaxaci s rodinnou a přáteli.
• Parkoviště: Součástí zahrady je zpevněné a vyštěrkované parkoviště cca 200 m2. Máte možnost vybudovat zastřešení a zajistit tak optimální ochranu vašich vozidel.
• Zahradní domek: V rámci rozlehlé zahrady je k dispozici praktický zahradní domek
•Zahrada s možností bazénu: Užijte si klidné dny na terase se zahradou, která má přípravu pro bazén o rozměru 4x8m. Je vybetonováno dno s veškerou instalací. Zahrada je otevřená pro vaše nápady a úpravy, aby odpovídala vašim představám
•Elegantní kuchyně: Plně vybavená kuchyně s moderními spotřebiči, ideální pro nadšené kuchaře. Kvalitní materiály a design vytvářejí moderní a funkční prostředí.
•Podlahové vytápění v celém domě: Pro vaše maximální pohodlí je veškerý prostor v domě vybaven podlahovým vytápěním, které zajistí rovnoměrné a útulné teplo ve všech místnostech.
•Topení na plyn: Účinné a moderní plynové topení poskytuje spolehlivý zdroj tepla, což přispívá k efektivitě a nízkým nákladům na energii.
• PENB není k dispozici, proto uvádíme třídu G. Tento údaj bude aktualizován.
•Prostorné ložnice: Pohodlné a prostorné ložnice poskytují klidný spánek, odpočinek a relaxaci. Součástí jedné z ložnic je i šatna.
•Blízkost golfového hřiště: Pro milovníky golfu je v těsné blízkosti k dispozici jeden z nejlepších golfových areálů v ČR, ideální pro sportovní a relaxační aktivity. Oaks Prague je jediným držitelem licence značky PGA National pro golfové hřiště v ČR.
•Wilson Tenis Centrum 2,5 km: Pro tenisové nadšence je v dosahu kvalitní Wilson Tenis Centrum, a co je ještě lepší, můžete k němu dojít pěšky!
•Výborná dostupnost dálnice: Dálnice D1 v dosahu 2.5 km
•Hlavní město je vzdáleno pouze 15 minut jízdy, což zajišťuje pohodlný přístup k pracovním příležitostem a kulturním událostem.
•Luxusní Parkhotel Popovičky s wellness službami: V těsné blízkosti naleznete prestižní a luxusní Parkhotel Popovičky, který nabízí vysoce kvalitní ubytování, restauraci a wellness služby, včetně vířivky, finské, bylinné a parní sauny, pro vaše maximální pohodlí a relaxaci.
•Metro Opatov v dosahu 35 minut autobusem PID
•Živý kulturní život v obci: Popovičky nabízí bohatý kulturní život s pravidelnými akcemi, které přispívají k skvělé atmosféře a společenství v obci.

Výjimečná příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu a luxusu ve venkovském prostředí s širokou škálou rekreačních možností v okolí. Domov, který vám poskytne vše, co potřebujete pro šťastný a kvalitní život.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku

Parametry domu

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Pod Skalkou, Popovičky
ID
335
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1461 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Čihák

Petr Čihák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Popovičkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu