Prodej rodinného domu, Novosedly, 185 m2

Novosedly

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Novosedlech

Informace k domu

Představujeme vám nový rodinný dům 5+1, s velkým pozemkem. Dům je velmi dobře řešený pro příjemné bydlení i větší rodiny s dětmi. Stavba je dostatečně daleko od místní komunikace a od sousedů, aby majitelé měli soukromí. Přes zádveří vstoupíme do prostorné haly s dřevěným schodištěm, vedoucím do patra. V přízemí se nalézá koupelna se sprchovým koutem a toaletou, ve které je místo na pračku, případně i na sušičku. Vedle koupelny se nachází ložnice s oknem obráceným na západní stranu a menší úklidová místnost. Z haly projdeme do velkého, slunného obývacího pokoje s jídelním koutem a otevřenou kuchyní, vybavenou stylovou kuchyňskou linkou. Okna v celém domě jsou dřevěná. Dům je vytápěný výkonnými krbovými kamny s výměníkem a radiátory. Velké, na jih obrácené, francouzské okno vedoucí z obývacího pokoje na zahradu, je stíněno širokou, krytou terasou s cihelnou dlažbou.
V patře jsou tři neprůchozí, prostorné pokoje. Jeden z nich má vlastní malou terasu situovanou na východní stranu. Je zde také velká koupelna s umyvadlem a vanou. V patře je ještě potřeba dodělat pokládku podlahové krytiny a instalovat dveřní zárubně.
Samostatně stojící dům, postavený ve venkovském stylu, je obklopený rozlehlým pozemkem. Na zahradě v blízkosti terasy je nový bazén. V oddělené části pozemku chovají majitelé domácí zvířata. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Je postavený na okraji obce, v blízkosti chráněného přírodního území. Je zde krásná příroda lužních lesů v okolí řeky Dyje.
Novosedly jsou vinařská obec s množstvím malých i větších soukromých sklípků. Ves je obklopená vinicemi. Ve vzdálenost tří kilometrů je přechod do Rakouska pro auta, cyklisty i pěší.
V obci Novosedly jsou obchody s potravinami, zahradnickými a vinařskými potřebami, lékař, základní škola a školka. Další lékaři jsou v nedaleké obci Drnholec a v Mikulově.
Je to obec, která se stará o své občany a ve které se udržují místní tradice.
Financování zajistíme !

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Novosedly
ID
2280
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
185 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
119 m2
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
119 m2
Plocha zahrady
1402 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Zdeňka Plachá

Zdeňka Plachá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novosedlech (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu