Prodej bytu 4+kk, Brno, Bohuslava Martinů, 137 m2 (ID: 3493612)

Bohuslava Martinů, Brno

21 140 520 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 749 Kč /za měsíc

(cena za byt a 2 garáže, včetně provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Brněnskou Masarykovu čtvrť není třeba příliš představovat, je to pojem sám o sobě. Je to prostě místo, které svým charakterem nabízí krásné a klidné místo k bydlení. Navíc je to kousek do centra, nedaleko se nachází BVV a volný čas lze trávit v krásné přírodě nedalekého Jundrova, oboře Holedná, na přehradě, na Kraví hoře...
Pokud hledáte byt v této lokalitě, máte rádi posezení u krbu nebo na terase s krásným výhledem na Brno a chcete pohodlně zaparkovat své vozy v garážích přímo před domem, mohu Vám s potěšením nabídnout ke koupi byt spolu s 2 garážemi na ulici Bohuslava Martinů, kat. území Stránice.
Byt se nachází v posledním podlaží bytového domu s výtahem. Dosud byl dispozičně užíván jako 4+kk, podlahová plocha je 82 m2 a náleží k němu terasa o výměre 14 m2 a balkon 5m2. Byt je v dobrém stavu a novým majitelům nabízí několik variant úprav podle jejich představ. Srdcem bytu je velký otevřený obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem s krbem, dále jsou k dispozici 3 samostatné pokoje, přičemž ten nejmenší je vhodný k využití spíše jako pracovna, pokoj pro hosty nebo šatna. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kotel, podlahy tvoří parkety x dlažba.
Dispozice bytu s orientačními výměrami najdete na plánku mezi fotografiemi, orientace bytu JZ, SV. K bytu dále náleží prostorný sklep 6 m2 v přízemí domu a společné prostory pro obyvatele domu.
Měsíční náklady jsou velmi nízké, platba přes SVJ činí 1.839,- Kč + elektřina a plyn.
Na nemovitostech neváznou žádná právní omezení a novým majitelům mohou být k dispozici ihned.
Velkým bonusem této nabídky jsou dvě již zmíněné samostatné garáže před domem, umístěné vedle sebe, s připojením elektřiny, na DO. Koupě garáží nicméně není podmínkou, byt lze koupit i bez garáží nebo pouze s jednou.
Více informací ráda podám na vyžádání. Doporučuji prohlídku a budu se na Vás těšit!

Parametry bytu

Cena
21 140 520 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za byt a 2 garáže, včetně provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bohuslava Martinů, Brno
ID
02826
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Lenka Kocí Panáčková

Lenka Kocí Panáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu