Prodej pozemku pro bydlení, Dřetovice, 1045 m2 (ID: 3493869)

Dřetovice

5 329 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 399 Kč /za měsíc

(Včetně odměny RK, právního servisu a advokátní úschovy.)

Prémioví partneři v Dřetovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme vám stavební pozemek, který vám otevře dveře ke snům o dokonalém domově.

Nachází se v tiché a rodinné čtvrti, kde klid a bezpečí jdou ruku v ruce s pohodou a příjemnou atmosférou. S tímto pozemkem můžete začít budovat nejen dům, ale i novou kapitolu vašeho života.

Parcela o celkové výměře 1045 m2 je určena k výstavbě rodinného domu v klidné obci Dřetovice. Parcela je dle územního plánu obce definována jako „plochy smíšené obytné - venkovské“ tzn. je určena pro výstavbu rodinného domu.

Podmínky prostorového uspořádání:
- Maximální výška obytných objektů 2NP včetně podkroví
- Maximální výška k hřebeni 12 metrů
- Zastavěná plocha pozemku max. 90 %

Obec momentálně buduje kanalizaci v celé obci. Napojení na obecní vodovod, elektřinu a kanalizaci je v procesu řešení.

Ke koupi je také vedlejší parcela č. 100/55 s rovněž identickou výměrou, což znamená možnost zakoupení obou pozemků.

Umístění pozemku v klidné a bezpečné lokalitě představuje ideální prostředí pro rodinné bydlení. Toto místo poskytuje jedinečnou příležitost k realizaci vlastních stavebních snů a přání a zároveň přináší investiční potenciál pro budoucnost. Kromě toho poskytuje nádherný výhled do okolní krajiny a přírodního prostředí, zajišťující zážitek z klidného a odlehlého bydlení.

Mezi hlavní výhody tohoto pozemku patří ideální velikost a tvar, klidná lokalita a dobrá dopravní dostupnost do Prahy. Nájezd EXIT 9 dálnice D7 vzdálen jen 5 minut autem. Na „Evropské“ jste za 12 minut jízdy autem. Další velké pozitivum je Obchodní centrum Stehelčeves, které se aktuálně staví v blízkosti EXITu 9, kde naleznete obchody Billa, DM drogerie, Popeyes a další. S tím je spojeno zvýšení počtu linek autobusového spojení Dřetovice - Kladno, linka č. 629.

Obec Dřetovice má zhruba 500 obyvatel a nabídne základní občanskou vybavenost (školka, restaurace, fotbalový klub TJ Sparta Dřetovice, SDH, knihovna) a dopravní obslužnost, která je zařízena autobusy a železnicí. Dřetovice se nachází v blízkosti větších měst (Kladno, Buštěhrad, Slaný) a zároveň je obklopena malebnými lesy, poli a potokem, které tvoří dokonalou kulisu pro odpočinek a relaxaci v přírodě. Dřetovice jsou ideálním místem pro ty, kteří hledají únik od rušného života ve městě a chtějí si užít klidného prostředí.

Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte.

Parametry pozemku

Cena
5 329 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně odměny RK, právního servisu a advokátní úschovy.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dřetovice
ID
0023-NP07835
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1045 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Helena Pinďáková

Helena Pinďáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dřetovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu