Pronájem bytu 2+kk, Brno, Kameníčkova, 56 m2

Kameníčkova, Brno

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ měsíční zálohy na služby 3 500 Kč, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme Vám moderní a útulný byt 2+kk k pronájmu v klidné a velmi žádané brněnské lokalitě Žabovřesky, která sousedí s Masarykovou čtvrtí – označována jako rezidenční vilová čtvrť s bohatou historií. Tento neobvyklý byt o ploše 56 m2 se nachází ve velmi dobrém stavu v přízemí cihlového rodinného domu.

Bytová jednotka sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a výhledem do tiché zahrady. Dále z další obytné místnosti / ložnice, koupelny s vanou a samostatného WC. Výhodou jsou také možnosti uskladnění – spíž, komora a prostor přístupný z obytné místnost / ložnice. Byt je částečně zařízený, vytápěn ústředním plynovým systémem. Díky skvělé dopravní dostupnosti (do centra města jste tramvají za 8 minut) a blízkosti veškeré občanské vybavenosti je toto bydlení ideální pro jednotlivce, kteří hledají moderní a komfortní bydlení a ocení jeho možnosti využití, které Vám rádi představíme na prohlídce.

V pěší vzdálenosti 10 minut se nachází Kino Lucerna, Sono Music Club se širokým výběrem hudebních akcí, Bar Pablo Escobar, potraviny, bankomat, restaurace a kavárna s cukrářstvím.

Stejná vzdálenost Vás dělí od oblíbené Kraví hory, která nabízí mnoho možností k relaxaci nedaleko centra města. Na vrcholu kopce stojí Hvězdárna a planetárium Brno se zajímavou Vědeckou stezkou s volně přístupnými atrakcemi. Nachází se zde biotopové jezírko, sportovní a rekreační areál s vnitřními a venkovními bazény a další dvě hřiště s umělou trávou a beachvolejbalové kurty. Vše uzavírá krásný výhled z celého vrchu na velkou část Brna.

V podobné blízkosti od domu se nachází Wilsonův les – oáza klidu, park se zajímavou historií a místo, které z jedné strany obepíná řeka Svratka a z druhé pak zmíněná vilová Masarykova čtvrť. S lesem sousedí také secesní architektonická památka Jurkovičova vila.



Bytová jednotka je k nastěhování od 15.4.2024.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!



Měsíční nájem: 17 000 Kč
Měsíční zálohy na služby a energie: 3 500 Kč
Vratná jistota: 34 000 Kč
Rezervační poplatek: 17 000 Kč



S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě G, což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ měsíční zálohy na služby 3 500 Kč, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Kameníčkova, Brno
ID
00196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kamil Tomáš

Kamil Tomáš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu