Prodej pozemku pro bydlení, Volyně, 26609 m2

Volyně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Volyni

Informace k pozemku

Nabízíme vám k prodeji pozemek o celkové rozloze 26 609 m2 v Černěticích, části města Volyně. Tento pozemek, který je ohraničen lesem, se nachází na okraji obce. Z této parcely podle územního plánu slouží pro zastavění cca 20 000 m2.

Hlavním využitím dle územního plánu je bydlení v rodinných domech venkovského typu. Dále lze zde vybudovat stavby občanské vybavenosti (administrativní zařízení, obchody, provozovny služeb, drobná řemeslná a výrobní zařízení), které nezatěžují okolní bydlení hlukem.

Minimální velikost pro dělení pozemku je 700 m2. Zastavitelnost činí 35% z celkové rozlohy pozemku. Maximální výška budovy je 2 nadzemní podlaží.

Obec v tomto roce dokončuje nový vodovodní systém a tlakovou kanalizaci, která končí nedaleko pozemku (u domu č.p. 26) a v budoucnu se lze na ni napojit.

Elektrické vedení a datové kabely vedou mimo pozemek.

Předmětný pozemek se nachází v oblasti Z.47, ve které jsou změny v území podmíněny zpracováním územní studie do 6.10.2032. Aktuálně však tato studie neexistuje.

V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat.

EN:
We offer for sale a plot of land with a total area of ​​26,609 square meters in Černětice, a part of the town of Volyně. This land, bordered by forest, is located on the outskirts of the village. According to the land use plan, approximately 20,000 square meters of this parcel are designated for development.

The primary use according to the land use plan is residential, specifically for rural-style single-family homes. Additionally, it is possible to construct structures for civic amenities (administrative facilities, shops, service establishments, small craft and production facilities) that do not create noise disturbances to the surrounding residential areas.

The minimum size for subdividing the land is 700 square meters. The building coverage ratio is 35% of the total land area. The maximum building height is two above-ground floors.

The village is completing a new water supply system and pressurized sewage system this year, which terminates near the land (at house number 26), and future connection is possible.

Electric power lines and data cables run outside the plot.

The subject property is located in zone Z.47, where changes in the area are conditioned by the preparation of a land use study by October 6, 2032. However, currently, no such study exists.

Feel free to contact us for any further inquiries.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Volyně
ID
10138
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
26609 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Hofman

Ondřej Hofman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Volyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu