Prodej rodinného domu, Kryry, Vodní, 112 m2 (ID: 3494519)

Vodní, Kryry

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kryrech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme zajímavý rodinný dům s velkým pozemkem přímo v centru města Kryry a zároveň v klidné rezidenční části. Obchod, úřad a ostatní občanská vybavenost je jen pár kroků. Parkovat lze před domem nebo na vlastním pozemku.

Jedná se o dům o dispozici 3+1 s podkrovím, kde lze vybudovat minimálně dvě další prostorné místnosti. Střed domu tvoří kuchyně, ze které se vstupuje do jednotlivých místností. K dispozici je i malý sklep a samostatná kotelna (17m2). Okna v obytných místnostech jsou plastová s izolačním dvojsklem. Vytápění je teplovodní s plynovým kotlem, v kuchyni jsou kamna na tuhá paliva, odpad je do septiku. Do domu je přivedena voda, elektřina a plyn.

Na pozemku jsou k dispozici další hospodářské stavby: garáž, dílna s montážní jámou, kůlna a dřevník. Zahrada je obdélníkového tvaru a je celý den osluněná. Roste tam několik plodících ovocných stromů, na dřevníku je plodící vinná réva. Při jižní hranici pozemku protéká Blšanka.

Dům byl obýván do léta roku 2022. po menších opravách se lze nastěhovat nebo provést modernizaci podle svých představ. Nemovitost má vzhledem k velikosti, umístění a orientaci velký potenciál, který vám pomohu objevit. Doporučuji osobní prohlídku!

Nemovitost je vhodná pro dotační titul Oprav dům po babičce. Cena včetně všech služeb, právního servisu a advokátní úschovy.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vodní, Kryry
ID
288-0156
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1497 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Solitario

Chomutovská 61, Klášterec nad Ohří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Aleš Kučírek

Aleš Kučírek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kryrech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu