Prodej rodinného domu, Slatina, 67 m2

Slatina

7 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 648 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slatině

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

možný prodej rodinného domu v obci Slatina, který se nachází ve velice klidné lokalitě přímo pod Hazmburkem. Krásný výhled jak z přední části domu, tak ze zahrady. Jedná se o dřevostavbu z roku 2005. Dům je zateplen polystyrenem cca 6 cm, střešní tašky jsou betonové od firmy KM Beta. Stropy a celé podkroví jsou zateplené tepelnou izolací Knauf unifit 140 mm. Ve přední části domu je natažená nopová drenážní folie, okolo domu jsou kamínky. Dům procházel od roku 2019 do roku 2023 rekonstrukcí interiérů- kuchyň se spotřebiči, chodba, koupelna, záchod, interiérové dveře, podkroví - sádrokarton, zateplení, podlahy, okna a vestavná skříň.
V přízemní domu je ložnice, dětský pokoj, kuchyně s obývacím pokojem, koupelna a samostatné wc. Do podkroví vedou dřevěné schody, jsou zde dvě místnosti sloužící jako úložný prostor (nejsou určeny jako obytné kvůli výšce stropů). Okna ve spodním patře jsou dřevěná eurookna o rozměrech 130x90 cm, zatímco vrchní okna jsou plastová s trojitým sklem.
Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem s radiátory a ohřev vody je elektrickým bojlerem o objemu 100 litrů. Podlahy v obývacím pokoji, kuchyni, dětském pokoji a ve vrchním patře jsou z linolea, koupelna, záchod a chodba mají dlažbu a ložnice plovoucí podlahu. Pozemek bez zastavěné plochy je 665 m². Měsíční náklady na energie (voda a ele) jsou cca 3200 Kč. Ev. číslo: 646896.

Parametry domu

Cena
7 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Slatina
ID
647510
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
67 m2
Plocha nemovitosti
741 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Lenka Blínová

Lenka Blínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slatině (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu