Pronájem bytu 1+1, Brno, Anenská, 28 m2

Anenská, Brno

11 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(zálohy na služby 3.600,- Kč/měsíc)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení s výhledem do zeleného vnitrobloku v historickém jádru města Brna?

K dlouhodobému i střednědobému pronájmu Vám nabízíme prostorný byt 1+1 v OV v bytovém domě na ulici Anenská. Byt o ploše 27,7m2 je umístěn v 5.NP je orientován na jih do klidného vnitrobloku.

Byt je nabízen kompletně zařízený. Kuchyň je vybavena jídelním stolem se židlemi, kuchyňská linkou se spotřebiči (varná deska, vestavěná lednice s mrazákem, varná konvice). V ložnici se nachází manželská postel, TV, klimatizace, křesílka a stolek. V chodbě je šatní skříň, botník. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem.

V domě jsou nájemníkům na patře k dispozici pračky.

Dům Anenská 9 se nachází přímo v centru Brna, v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. V docházkové vzdálenosti leží Zelný trh, Petrov, Špilberk, Denisovy sady a mnoho restaurací, kaváren, barů a kulturních zařízení. Pár minut chůze od domu je několik zastávek tramvají (ze zastávky Hybešova TRAM č. 1, 2, 9, ze zastávky Šilingrovo náměstí TRAM 5, 6, 12).

Nájem je možný okamžitě, výše měsíčního nájmu činí: 11.500 Kč přičemž cena je uvedena bez záloh na služby. Zálohy na služby jsou 3.600 Kč/měsíčně pro 1 osobu, 4.250 Kč/měsíčně v případě bydlení 2 osob a zahrnují zálohy na vodné/stočné, plynové vytápění a elektřinu spotřebovanou v bytě. Vratná kauce je ve výši 20.000 Kč. Provize realitní kanceláři je ve výši jednoho nájmu (11.500 Kč + DPH).

Byt je striktně nekuřácký. Pro více dotazů jsme Vám k dispozici.

Parametry bytu

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
zálohy na služby 3.600,- Kč/měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Anenská, Brno
ID
Anenská 504, 44
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
28 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Antonín Řičánek

Antonín Řičánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu