Prodej rodinného domu, Medlovice, 107 m2 (ID: 3496080)

Medlovice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Medlovicích

Informace k domu

S pověřením majitelů Vám představuji tuto elegantní a moderní novostavbu rodinného domu v malebné obci Medlovice, jen kousek od města Vyškov.
Domov o zastavěné ploše 107 m2 a dispozici 4+KK je situován na rovinatém pozemku o celkové rozloze 752 m2. Po vstupu do domu nás vítá technická místnost s elegantními zasouvacími dubovými dveřmi, následuje chodba, která nás vede do útulného obývacího pokoje s vysokým stropem a propojenou kuchyní. Vystouplé trámy v obývací části a kuchyni dodávají domu svěží a prostorný vzhled.
V moderní kuchyni je vedle nové kuchyňské linky umístěna praktická spíž s dalšími zasouvacími dveřmi pro snadné uskladnění potravin.
Chodbou se dostaneme k dveřím s luxusními obložkami z dubového dřeva, kde nás čeká vstup do WC, ložnice, koupelny s elegantním sprchovým koutem a pracovny. Na konci chodby je menší šatna, z níž můžeme vstoupit do dalšího pokoje a ložnice.
Z obývacího pokoje vedou zasouvací prosklené dveře na terasu o ploše 15 m2, ze dvou dalších pokojů máme přímý vstup do zahrady.
Střešní okna jsou vybavena elektrickým ovládáním a automatickým větráním, což zajišťuje pohodlí a optimální větrání v celém domě.
Dům má hotovou přípravu na budoucí klimatizaci.
Pozemek je dokonale oplocen a nabízí možnost dalšího využití, jako je výstavba garáže, parkovacího stání či jiného zázemí.
Tato novostavba je umístěna jako poslední v řadě, což zajišťuje klid a soukromí. Ideální pro ty, kteří hledají výhodnou polohu v blízkosti měst Vyškov a Ivanovic na Hané s kompletní občanskou vybaveností a snadným přístupem na dálnici směr Brno. Nechte se okouzlit tímto domem, který skýtá vše, co potřebujete pro pohodlný a moderní život!
Pro další informace, domluvení prohlídky volejte kdykoliv i o víkendu a svátcích.
Financování Vám mohu zajistit našim hypotečním expertem spolupracujícím se všemi bankovními institucemi.
Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Medlovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
752 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc.Šárka Radová Blažejová

Bc.Šárka Radová Blažejová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Medlovicích (okr. Vyškov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu