Prodej bytu 2+kk, Kutná Hora, Pod Valy, 82 m2 (ID: 3496519)

Pod Valy, Kutná Hora - Hlouška

5 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 160 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný nový byt v novém projektu Strakoschova rezidence.

Bývalá továrna na obuv v Kutné Hoře orientovaná na okraji historického centra Unesca ožije a promění se v moderní bytový dům. Kvalitní architektonický návrh podtrhává industriálního ducha stavby a kompletní rekonstrukcí nabídne moderní nové byty s velkými okny pro maximální světlost interiéru, prostorné terasy a balkóny, vysoké trámové stropy podle původní fabriky ševce Jakoba Strakosche.

Byt bude dokončen s vinylovými podlahami, podlahovým topením, vybavenými a obloženými koupelnami s dveřmi. V oknech naleznete trojskla, jenž perfektně byt izolují jak zvukově, tak tepelně. V továrně bude k dispozici výtah a kočárkárna. V případě nadstandardního vybavení bude zabezpečena příprava na chytrou technologii Loxone.

Pro dosažení energetické třídy B a tedy co největší možné úspory, bude na projektu instalovaná vlastní fotovoltaická elektrárna.

Plánované dokončení a předání bytů bude v 1Q 2025. Ve vnitrobloku vznikne soukromý park pro rezidenty areálu, kde bude zeleň, dětské hřiště, grill zóna a workoutové hřiště a také společný umývací box pro domácí mazlíčky a kola. Ve spolupráci s městem v budově vznikne školka pro děti a také ordinace pro praktického lékaře. Byt tak bude ideální i na dlouhodobý či krátkodobý pronájem.

Z továrny se do historického centra Kutné Hory dostanete klidnou chůzí během čtyř minut, přičemž k dominantně města, chrámu sv. Barbory, dojdete během deseti minut. V okolí se nachází supermarket, autobusové nádraží, střední škola a řada restaurací.

Naše společnost nabízí různé možnosti financování jako jsou Rent to own – nájemník s předkupní právem, družstevní financování s možností převodu do osobního vlastnictví či oddálenou hypotéku s fixním úrokem 2,99% p.a. Pro více informací prosím kontaktujte makléře.

Nabízíme také variantu Shell & Core, tedy prostor má základní úpravu nosných stěn a vnitřních příček bez podlah, interiérových dveří, obkladů, dlažeb a sanity, což zároveň umožňuje unikátní příležitost si byt do tvořit dle vlastních preferencí.

V případě financování z hypotečního úvěru vše vyřídíme. S našimi makléři Vám rádi pomůžeme i s případným prodejem vašich stávajících nemovitostí.

Více informací naleznete na webu Strakoschova.

Budeme se na Vás těšit při osobním setkání.

Parametry bytu

Cena
5 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Pod Valy, Kutná Hora - Hlouška
ID
SR 002 - P
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jakeš Development

Jakeš Development

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu