Prodej bytu 2+kk, Kutná Hora, Bartolomějská, 43 m2 (ID: 3499346)

Bartolomějská, Kutná Hora - Kutná Hora-Vnitřní Město

3 620 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 252 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k bytu

Pokud už jste přesyceni nabídkou novostaveb, máte jedinečnou možnost stát se vlastníkem bytové jednotky o dispozici 2+kk a CP 43 m2 v ulici Bartolomějská 217/10, která je součástí historického centra Kutné Hory, zapsaného na seznam kulturního dědictví UNESCO.


Citlivě zrekonstruovaný byt se nachází v přízemí revitalizovaného historického bytového domu. Dům i byt vypadají skutečně k světu, působí klidnou atmosférou, kterou podtrhuje umístění nemovitosti v rámci města historické centrum Kutné Hory. Při rekonstrukci bytu byl kladen důraz na zachování původních prvků nemovitosti s bohatou minulostí, proto zde naleznete množství výklenků, nik nebo podlahovou krytinu z masivní borovice, špaletová dřevěná okna či klenuté stropy a částečné přiznané zdivo. Velkou výhodou je i vlastní parkovací stání ve vnitrobloku budovy.

Bytu jako takovému dominuje příjemně prosvětlený a dostatečné prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Kuchyně disponuje novou kuchyňskou linkou vč. spotřebičů a je plně vybavena. Hlavu můžete složit v ložnici s dostatkem místa pro úložné prostory a příslušenstvím ve formě šatny. Koupelna je řešena v čistém a moderním duchu a naleznete zde také toaletu. Celková dispozice bytu je zajímavě řešena a vybízí ke kreativnímu využití. Využijte možnost virtuální prohlídky, která je součástí inzerátu, pro lepší seznámení se s nemovitostí.

O vytápění a ohřev vody se stará kondenzační plynový kotel. Podlahové krytiny jsou kombinací masivního dřeva a dlažby.

Jedná se o typickou investiční nemovitost, nicméně věřím, že vás byt nadchne a budete ho chtít využít pro vlastní bydlení. Přijďte se sami přesvědčit o atraktivitě bytu na osobní prohlídce. Potřebujete získat více informací o nemovitosti, než se rozhodnete jít na prohlídku? Projděte si byt virtuálně, nebo mi zavolejte. Rád zodpovím všechny vaše dotazy. Zajištění financování je pro nás samozřejmostí.

Parametry bytu

Cena
3 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Bartolomějská, Kutná Hora - Kutná Hora-Vnitřní Město
ID
34
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
43 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Jelínek Štěpán

Ing. Jelínek Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu