Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, 20 m2 (ID: 3496827)

Praha 9, Vysočany

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.800 Kč + el. energie + vratná kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem zcela nového atelieru v Rezidenci Poděbradská, tato částečně vybavená nemovitosti je připravená k nastěhování od !01.05.2024! Novostavba, základní vybavení nemovitosti, dobrá lokalita s výbornou dostupností do centra Prahy, to jsou přednosti tohoto ateliéru, který je připraven pro nového nájemníka.

DISPOZICE:
Ateliér se nachází ve 3.NP domu s výtahem. Vstupní chodba s šatní skříní, koupelna s umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem, obývací místnost s novou, vybavenou kuchyňskou linkou (lednice, vařič, mikrovlnná trouba) a výhledem do ulice Poděbradská. Součástí pronájmu je sklepní koje 3 m2, a možnosti užívání na prosto skvělé společné terasy na střeše domu. Pokud potřebujete parkovací stání, v domě je několik míst v nabídce k pronájmu. Na podlaze dlažba a plovoucí podlaha. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje centrální plynová kotelna.

OKOLÍ NEMOVITOSTI A OBČANSKÁ VYBAVENOST:
Přímo před vstupem do rezidence se nachází zastávka tramvaje U Elektry, můžete vyrazit směr stanice metra Hloubětín nebo Palmovka. Nákupní možnosti můžete realizovat v Retail parku Poděbradská, který se nachází v přímém sousedství nemovitosti, BILLA, lékárna, Mc Donald’s a další. Na ulici Poděbradská naleznete další drobné obchody, restaurace a služby. Volný čas můžete trávit v parku Zahrádky, který se nachází v blízkosti nemovitosti.

Závěrem, hezká nemovitost, dobrá lokace a dostupnost do centra, občanská vybavenost v okolí. Pokud se Vám nabízená nemovitosti líbí a přejete si domluvit osobní prohlídku, kontaktujte realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.800 Kč + el. energie + vratná kauce + provize RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Praha 9, Vysočany
ID
2023021
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
23 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
20 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LuckyRentals.cz

Modenská 734/8, Praha, Horní Měcholupy

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Svoboda

Martin Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu