Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, U zdravotního ústavu, 167 m2

U zdravotního ústavu, Praha, Vinohrady

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 10.000,-Kč, + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID zakázky: Y1131

Moderní byt s velkou terasou (82 m2) na Vinohradech je nyní k dispozici k pronájmu. Nabízíme nezařízený byt, který byl kompletně nově zrekonstruován pod dohledem architekta. Tento byt s 2 koupelnami se nachází v 1. patře nově plně zrenovované bytové vily s parkováním a společnou zahradou. Exkluzivně pro rezidenti vily komplex nabízí saunu, venkovní kuchyni s grilem a dětské hřiště.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje s otevřeným prostorem spojeným s jídelnou a moderním kuchyňským koutem (varní deska, lednice, trouba, digestoř, myčka), který je vhodně umístěn v rohu místnosti a tím je oddělen od zbylé části obývacího pokoje. Dále tady jsou dvě ložnice, jedná koupelna vybavená vanou, toaletou a pračkou a druhá sprchovým koutem a toaletou. Také v bytě je komora a terasa s úžasným výhledem.

Vybavení tohoto bytu zahrnuje inteligentní systém ovládání domácnosti Loxone, betonovou stěrku na podlahách, stropy z pohledového betonu, nábytek na míru, vestavěné skříně a úložné prostory, francouzská okna, předokenní žaluzie, podlahové vytápění a stropní chlazení.

Podmínky pronájmu:
Nájemné: 45.000,- Kč měsíčně
Záloha na služby: 10.000,- Kč měsíčně

Součástí pronájmu je tedy sklep - 8 m2, což poskytuje další úložný prostor pro věci, které nepotřebujete denně, což může být velmi užitečné. Jedno parkovací stání na pozemku je zahrnuto v ceně pronájmu. Pro majitele elektromobilu je k dispozici společná dobíjecí stanice, což je moderní a ekologická možnost pro nabíjení vozidla přímo u bytu.

Tento moderní byt se nachází v žádané lokalitě Vinohrady, která je známá svou výbornou občanskou vybaveností a snadným přístupem do centra Prahy. V okolí bytu najdete širokou škálu restaurací, kaváren a obchodů, které uspokojí vaše potřeby v každodenním životě. Nedaleko se nachází také nákupní centrum Atrium Flora, které nabízí různé obchody, supermarkety a další služby. Pro milovníky přírody je park Riegrovy sady ideálním místem na procházky, běhání nebo pikniky.

Dopravní dostupnost tohoto bytu je vynikající. Stanice metra Želivského a Flora jsou v docházkové vzdálenosti, což vám umožní snadný přístup do všech částí Prahy. Kromě toho je v blízkosti autobusová a tramvajová zastávka, což vám poskytne další možnosti dopravy po městě.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte nás pro další informace či domluvení prohlídky!
ID zakázky: Y1131

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 10.000,-Kč, + provize RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
U zdravotního ústavu, Praha, Vinohrady
ID
Y1131
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
85 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
167 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
97 kWh/m2 za rok
Doprava
MHD, Autobus
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Vladiszláv Jakovlev

Vladiszláv Jakovlev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu