Prodej rodinného domu, Bedihošť, L. Svobody, 266 m2 (ID: 3497258)

L. Svobody, Bedihošť

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bedihošti

Informace k domu

V obci Bedihošť 4 km od Prostějova nabízíme k prodeji nadstandardní a nadčasový rodinný dům. Nájezd na dálnici Vyškov Olomouc je vzdálen 3,5 km od rodinného domu.

Rodinný dům je o dispozici 7+1 se zimní zahradou. Dům je přízemní, kdy jádro kompozice tvoří obdélná hmota, opatřená nízkou stanovou střechou, seříznutou mohutným světlíkem, který tvoří akcent pohledů, signalizuje existenci velkého vnitřního prostoru a zajišťuje jeho prosvětlení přes zvýšenou transparentní stropní konstrukci. Světlíkový sanktusník umožňuje výhledy na všechny světové strany z ochozu, který slouží jako čítárna a relaxační zóna a z jedné strany na druhou jej propojuje skleněná lávka, na kterou se dostanete z hlavní haly domu po skleněných točitých schodech, které vystupují z ocelové nosné konstrukce, vyrobené na zakázku ve Vítkovických železárnách. Tyto prvky tvoří pouze jednu z několika hlavních dominant srdce domu, které pak dokresluje například stěna s akváriem, propojující halu a kuchyni, mramorové obklady a další architektonické prvky.

Hlavní vstup do domu je ze SV průčelí přes závětří a zádveří do společenské haly. Hala rozděluje prostor domu na část ložnicovou, část privátního obytného zázemí, část hostovskou, přičemž navazuje přes zimní zahradu na terasu s bazénem. Hala je různými výškovými úrovněmi rozdělena na komunikační galerii a sedací prostor. Z haly je přístupná pracovna, z galerie WC pro hosty a přes chodbu polyfunkční místnost, ložnice, šatny, sociální zařízení a dětský pokoj. Z galerie haly jsou přístupné přes chodbu pokoje hostů se samostatným sociálním vybavením. Na galerii navazuje kuchyně se spíží, propojená s jídelnou a obývacím pokojem s krbem. Pro obklad krbu byl použit červený Onyx, přivezený na zakázku z Itálie. Tento polodrahokam naprosto vyniká svým vzhledem mezi ostatními materiály. Jeho vlákna tvořená kombinací achátu, křemene a chalcedonu rozzáří jakoukoliv místnost hřejivým, utěšujícím žárem. Každá deska Onyxu je jedinečný kus umění, který dodává tomuto Vašemu novému domu srdce. Kuchyně domu s kamennou deskou pak uspokojí požadavky i té nejnáročnější paní domu.

Společné chvíle můžete trávit i v zimní zahradě, ze které je vstup na terasu s krytým bazénem. U domu je pěkná okrasná zahrada. Parkování je pak možné před domem, kde byla plánována pergola pro zastřešení aut.

Dům je kolaudován 9/2013 a je postaven z bloků POROTHERM 44 se zateplením minerální vatou 140 mm. Vytápění domu je podlahové, zdroj tepla je tepelné čerpadlo vzduch-voda. Ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo i FV panely, které slouží jak pro ohřev teplé vody v domě, tak i pro ohřev vody v zastřešeném bazénu. Okna jsou plastová, opatřena venkovními roletami, vnitřní parapety jsou ze Spižského travertinu. Vnitřní omítky jsou štukové, stropy SDK.

V případě zájmu je možné přikoupit k nabízené nemovitosti dům 1+1 , který byl postaven současně s hlavní stavbou. Zahrady jsou oploceny a vzájemně propojeny.

Parametry domu

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
L. Svobody, Bedihošť
ID
1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
266 m2
Plocha nemovitosti
1193 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEO FINANCES Reality

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bedihošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu