Prodej rodinného domu, Soběslav, U Jatek, 309 m2

U Jatek, Soběslav III

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(uvedená cena je včetně kompletního právního servisu)

Prémioví partneři v Soběslavi

Informace k domu

Nabízíme prodej řadového rodinného domu se zahradou o dispozici 5+1 v Soběslavi. V prvním patře se nachází zádveří s vestavěnými skříněmi, chodba s přístupem do suterénu a dřevěné schodiště do vyššího patra, dále kuchyně, jídelna se vstupem na zahradu, obývací pokoj a samostatné WC. Jídelna je oddělena od obývacího pokoje pomocí shrnovacích dveří. Ve druhém patře naleznete tři ložnice, z nichž dvě jsou se vstupem na balkón. Dále se zde nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápěn je pomocí plynového kotle s novými rozvody po domě. V zimním počasí, nebo jen pro příjemnou atmosféru si lze zatopit v krbových kamnech, které se nacházejí v obývacím pokoji, hned vedle jídelny. I když je dům v původním stavu je velmi udržovaný. V roce 2011 - 2013 proběhla částečná rekonstrukce domu, kdy došlo k výměně plynového kotle, včetně rozvodů, rekonstrukce koupelny se sprchovým koutem, nové kuchyňské linky, položení dlažby v celém prvním patře domu a v garáži zhotovení lité podlahy, renovace dřevěného schodiště, výměna oken a vstupních dveří, izolace a položení nové dlažby na všech balkónech a terase. Ve sklepních prostorách je zbudována sauna pro 4 osoby. Celý dům je kompletně podsklepen, tudíž je zde místo pro dílnu, prádelnu, garáž a saunu.
Nedílnou součástí domu je zahrada, na kterou lze vejít dvěma vstupy, ze suterénu - garáže a z jídelny přes terasu. Na zahradě se nachází skleník, zděné posezení s udírnou a v zadní části zahrady je zděná kůlna pro skladování zahradního náčiní a nábytku. Zde je také menší sklípek pro uchování brambor a jablek. K zalévání zahrady je využívána voda z vlastní studny na pozemku. Zahradu lze tedy využít jak k pěstování ovoce i zeleniny, tak i k relaxaci, či pro setkání s přáteli.
Nemovitost lze financovat hypotékou. Pro více informací, či zaslání více fotografií volejte makléře.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena je včetně kompletního právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Jatek, Soběslav III
ID
JP4411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
103 m2
Podlahová plocha
309 m2
Plocha nemovitosti
315 m2
Plocha zahrady
212 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Jana Plačeková

Jana Plačeková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu