Prodej rodinného domu, Sokolov, Šlikova, 160 m2

Šlikova, Sokolov

10 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sokolově

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásnou novostavbu jednopodlažního domu o velikosti 4+kk s užitnou plochou 160m2 kolaudovanou v roce 2023 na okraji města Sokolov v zástavbě nových rodinných domů.

Objekt je napojen na kanalizaci, elektřinu, vodovod. Topení zajišťuje tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Dispozičně je dům velmi prakticky řešený, kdy po vstupu do domu následuje centrální vstupní hala se vstupy do jednotlivých místností. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a výstupem na terasu do zahrady, která je v rámci plánování a nabízí novému vlastníkovi možnost rozložení zahrady dle vlastních potřeb. V domě dále najdete dva dětské pokoje, ložnici s koupelnou, technickou místnost se sprchou, šatnu s přímým přístupem do prádelny, další koupelnu a WC s koupelnou pro návštěvy. Společenská část v domě má též své vlastní WC. Sprchové kouty mají vyhřívanou podlahu.

Město Sokolov je ideální pro pohodové a klidné bydlení s dostatkem klidu, soukromí a zeleně v okolí. V místě je veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost místní infrastruktury. V blízkosti je vlakové a autobusové nádraží. 

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Šlikova, Sokolov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
855 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ASYX, s.r.o.

Podhorská 581/28, Jablonec nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

David Ferfecký

David Ferfecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sokolově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu