Prodej rodinného domu, Jenišovice, 1499 m2

Jenišovice

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jenišovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se stodolou v obci Jenišovice u Chrudimi. Dům se nachází na okraji obce, poskytuje pohodlné bydlení a soukromí s veškerými potřebnými službami v okolních městech. V obci Jenišovice se nachází pošta a mateřská škola.

Tento zděný dům s půdou, stodolou, garáží a zahradou je vhodný na bydlení i k případnému podnikání.

Přízemí domu:

V přízemí domu se nachází velká stodola a garáž, které vybízí buď k soukromému využití nebo podnikání. Do domu se dostanete hlavním vchodem, který Vás přes zádveří dostane do hlavní chodby, kde si můžete odložit své oblečení. Z chodby se dostanete buď do jednoho obytného pokoje se zastavěným krbem, do kuchyně nebo dál do domu. Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou, troubou, plynovým sporákem, dřezem, lednicí a najdete tam i barový pult. Z kuchyně se pak dostanete do koupelny se sprchovým koutem, vanou a izolovanou toaletou, do spíže a nebo do další obytné místnosti. Z této největší místnosti domu se může stát útulný obývací pokoj, ze kterého se pak dá dostat ještě do jednoho obytného pokoje.

Sklep a půda:

Dům má i vlastní sklep. Po schodišti se dostanete do půdních prostor, kde vybízejí k rozšíření domu.

Zděný dům  Dům má sedlovou střechu a její střešní krytinu tvoří tašky. Dům je napojen na inženýrské sítě - elektřinu 230V, 400V a plyn. Pitná voda je dostupná ve studni a o odpad se stará čistička odpadních vod. Topení je ústřední na tuhá paliva. Podlahovou krytinu tvoří převážně dlažba a v obytných místnostech jsou koberce. V domě jsou dřevěná okna i dveře. Celková plocha pozemku činí 1.499 m2. Nemovitost je dům o rozměru 324 m2 a veliká zahrada o rozměru 1.175 m2. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidný životní styl s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku.

Technické údaje:

Plocha domu: 324 m2
Plocha pozemku: 1.499 m2
Plocha zahrady: 1.175 m2
Další části: Stodola, garáž
Počet NP: 1 + půda
Voda: pitná voda ze studny
Elektroinstalace: 230/400 V
Odpad: ČOV
Plyn
Střecha: Sedlová, střešní krytina - tašky
Vytápění: ústřední kotel na pevná paliva
Nemovitost je v osobním vlastnictví, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.

K této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek, dle zákona je proto nemovitost dočasně do jeho předložení inzerována v energetické třídě G.

Podrobné informace naleznete na www.dum-jenisovice.cz. U každé mé zakázky naleznete samostatnou webovou stránku domu, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku domu.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat.
Těším se na prohlídky s Vámi

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jenišovice
ID
1221/3056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
1499 m2
Plocha nemovitosti
1499 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní kancelář Pohoda

B. Němcové 190, Vysoké Mýto-Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

František Skipala

František Skipala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenišovicích (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu