Prodej rodinného domu, Struhařov, Ondřejovská, 210 m2 (ID: 3498609)

Ondřejovská, Struhařov

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Struhařově

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám rádi zprostředkujeme prodej rodinného domu v obci Struhařov, Praha - Východ. Dům má zastavěnou plochu 262 m2 a zahradu o výměře cca 640 m2. Celková plocha pozemku je tedy cca 900m2.

Budova je v původním, ale udržovaném stavu. Stav objektu je sice určen ke kompletní rekonstrukci nebo částečné demolici, ale jinak díky svému půdorysu nabízí mnohočetná využití, a tím také více možností si ho upravit dle vlastních představ.
Dispozice domu je řešena vstupní verandou, navazující na chodbu se schodištěm. Odtud jsou pak další pokoje a místnosti.
V 1.NP se tak nachází kuchyně a dva průchozí pokoje zajišťující pohodlné zázemí. Je zde i koupelna, samostatné WC a spíž. Dále na opačnou stranu budovy je vstup do bývalé pekárny s velkokapacitní pecí, která nyní slouží spíše jako velký skladovací a úložný prostor jako je např. dílna, garáž, dřevník, apod.
Ve 2.NP se nacházejí 2 velké průchozí pokoje a 1 pokoj s předsíní a menší terasou. Dále je zde vstup do dvou menších místností v podkroví, které nabízejí další úložný prostor.
V suterénu domu se nachází technické zázemí a sklepní prostory.

Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva. V současnosti je dům napojen na elektřinu, obecní vodovod, ale má i vlastní kopanou studnu. Odpadní voda je svedena do veřejné kanalizace. Plyn zde není.

Dům byl celou dobu plnohodnotně využíván a láskyplnou péčí majitelů také opatrován. Vady na kráse (opadaná omítka, vlhkost ve spodní části domu, pukliny ve zdech apod.), tím nijak nekazí jinak krásný dojem.
K domu náleží přední dvůr a krásná zahrada kolem domu, která skýtá spoustu příjemných zákoutí a míst k různému využití. Pro kutily, kreativce a milovníky romantiky jako stvořené. Dýchá zde duch krásných časů minulých, který tím umocňuje klid a pohodu tohoto místa.
V obci Struhařov je dostačující občanská vybavenost, a spolu s infrastrukturou blízkého města Mnichovice nebo Mukařov, podtrhuje atraktivitu tohoto místa a nabízí tak i možnost nadstandardního bydlení náročnějším klientům.
V současné době probíhají kroky k dokončení rozdělení pozemků, tudíž je nemovitost k dispozici po dohodě, a prohlídky jsou možné po předchozí domluvě.

Velkou předností této nemovitosti je také její lokalita, neboť v těsné blízkosti domu začíná Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny, přes kterou se dostanete procházkou nebo na kole do blízkých Jevan. V obci je navíc zastávka příměstské MHD zajišťující spojení s Říčany a Prahou.

Na koupi je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu a provize RK.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Ondřejovská, Struhařov
ID
2023069
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
900 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Struhařově (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu