Pronájem bytu 3+kk, Praha - Řepy, Na Fialce II, 107 m2 (ID: 3499219)

Na Fialce II, Praha 6 - Řepy

39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(elektro 2.620 Kč + plyn 1.700 Kč + zálohy SVJ 3.200 Kč)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Jestli hledáte kompromis mezi bydlením v bytě a v rodinném domě, pojďte se podívat do pražské čtvrti Řepy, do ulice Na Fialce II.

Exkluzivně zde nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 3+kk s prostorným balkonem a dvojgaráží, kde pohodlně zaparkujete 2 automobily, kola nebo uložíte další sportovní vybavení. Byt je součástí komplexu menších bytových domů v klidné slepé ulici plné zeleně a vy zde najdete doslova oázu klidu uprostřed velkoměsta.

Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží. Na celkem 107m2 najdete obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde je dostatek místa pro skutečně velkorysý jídelní stůl; ložnici; dětský pokoj; prostornou chodbu; koupelnu s WC a samostatné WC. Okna ložnice a dětského pokoje jsou orientována na východ, obývací pokoj s kuchyní naopak na západ, terasa na sever. Po celý den je zde dostatek denního světla, a to i díky velkým, případně střešním oknům. K bytu náleží také prostorný sklep.

Tento byt je k dispozici zařízený a vy se do něj můžete rovnou nastěhovat a začít si užívat svého nového domova.

Bytový dům je třípodlažní a nachází se v něm pouze 3 bytové jednotky. Najdete jej v ulici Na Fialce, ve velmi oblíbené lokalitě, která je svou polohou dobře dopravně spojená s centrem Prahy a pohodlně se odsud dostanete také na mezinárodní letiště Václava Havla.

Bytový projekt Na Fialce byl postaven v letech 2002-2005 a jedná se o velmi klidné místo obklopené zelení. V blízkém okolí najdete kompletní občanskou vybavenost, ale také přírodu pro podnikání nejrůznějších venkovních aktivit. Na bytový komplex navazuje Lesopark Řepy a Park Na Fialce s moderní rozhlednou.

Orientační náklady na provoz bytu: zálohy elektro 2.620 Kč (bude přepsáno na nájemce), zálohy plyn 1.700 Kč (bude přepsáno na nájemce) + 3.200 Kč platby do SVJ

Top 3 nemovitosti:
- Vkusně zařízený byt k okamžitému nastěhování
- Dvojgaráž
- Komorní bydlení v lokalitě plné zeleně

Pokud hledáte místo, kde se kombinuje pohodlí, prostor a klidná lokalita s dobrou dostupností do centra Prahy, tady Na Fialce jej rozhodně najdete. Nečekejte a pojďte hezky bydlet!

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
elektro 2.620 Kč + plyn 1.700 Kč + zálohy SVJ 3.200 Kč
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na Fialce II, Praha 6 - Řepy
ID
0632
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu