Prodej rodinného domu, Kořenec, 180 m2 (ID: 3499389)

Kořenec, okres blansko

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu)

Prémioví partneři v Kořenci

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitelů vám nabízíme rodinnou usedlost obklopenou překrásnou zahradou se vzrostlými stromy tvořící jedinečnou atmosféru v už tak překrásné obci Kořenec.
Dům je víc jak 100 let starý. Samozřejmě byl několikrát během let rekonstruován, někde bylo ale původní kouzlo zachováno. K domu patří několik hospodářských budov, včetně kamenné stodoly.
Vstupní hala navazuje na chodbu, která postupně propojuje všechny místnosti. Jídelna je propojena s kuchyní, která je sice maličká, ale útulná. Z obýváku pak vcházíte do ložnice. Samostatná místnost je určena pro hosty. Koupelna i toaleta jsou zvlášť. V samostatném křídle je pak velký pokoj s terasou, na které je sice vidět zub času, ale šikovný řemeslník si s tím jistě snadno poradí. Tato část má i svoji zahradu, takže by byla škoda toho nevyužít. Vzhledem k tomu, že hned přes chodbu je ještě místnost s kuchyní a navíc samostatný vchod, dalo by se to šikovně rozdělit a využít tak dům jako dvougenerační bydlení.
V domě jsou 2 sklepy s krásnými původními klenbami, který vybízí k uskladnění vína.
Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto krásného domu a těším se na osobní setkání s vámi. Ráda vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kořenec, okres blansko
ID
059N057668
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
674 m2
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
4395 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Romana Egrtová

Romana Egrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kořenci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu