Prodej rodinného domu, Baška, 216 m2

Baška

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bašce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný a elegantní rodinný dům s dispozicí 6+kk, který poskytuje pohodlné bydlení v oblíbené lokalitě obce Kunčičky u Bašky. Tato nemovitost o zastavěné ploše 135 m2 se nachází na pozemku o celkové rozloze 1407 m2 a nabízí rovinatou zahradu, která poskytuje dostatek soukromí a místa pro odpočinek a zahradničení. Vynikajícím prvkem je altán s letní kuchyní a posezením, který přidává na komfortu.


Dům disponuje velkou zpevněnou plochou pro parkování vozidel, prostornou garáží a úložným prostorem na zahradní techniku, což jsou další výhody této nemovitosti. Nemovitost byla postavena před přibližně čtrnácti lety z kvalitních materiálů, jsou zde dřevěné okna i dveře, jako podlahová krytina byla použitá dlažba a plovoucí podlahy. Všechna okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu a v přízemí i venkovními roletami. Dům je vybaven kamerovým systémem a je připojen na centrální bezpečnostní pult. V domě je také zabudovaný centrální vysavač.


V přízemí se nachází obývací pokoj s výstupem na terasu, propojený s kuchyní se spíží, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a samostatný obytný pokoj se vstupem na zahradu. V patře jsou čtyři ložnice, šatna a koupelna s vanou a toaletou. Topení je zajištěno plynovým kotlem v kombinaci s podlahovým topením a radiátory. V případě potřeby je možné také využít zabudovanou klimatizaci.
Pro zimní večery je k dispozici krb v obývacím pokoji, který je propojen s průduchy do patra.


Tento nadstandardní rodinný dům představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do města. Veškerá potřebná občanská vybavenost je v dosahu, a tak můžete užívat výhod městského života, aniž byste ztratili klid a pohodu venkova.


Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Rádi se s vámi osobně setkáme a poskytneme vám veškeré potřebné informace. Financování zajistíme zdarma s pomocí našeho hypotečního specialisty, který má bohaté zkušenosti v oboru a nabídne vám nejvýhodnější podmínky na trhu. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím není k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Baška
ID
1031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
216 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1407 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KURKO reality

náměstí Svobody 29, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 436 lidí

Prodejce

Michaela Klechová

Michaela Klechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bašce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu