Prodej bytu 3+kk, Praha - Malá Strana, Mostecká, 137 m2 (ID: 3500628)

Mostecká, Praha 1 - Malá Strana

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Lokalita -
přímo na Královské cestě u Karlova Mostu, absolutní historické centrum přesto s dostatečným klidem k bydlení. Dopravně snadno přístupná MHD s příjezdem automobilem a dokonce možností zaparkovat motocykl přímo v domě.

Dům -
saský dům, původně vlašský dvorec, gotická stavba ze 14. století a v letech 1356-1407 palác Saských vévodů. Renesančně přestavěn s výstavným portálem za Trčků z Lípy po roce 1580. Později přistavěn a klasicistně přestavěn v letech 1826-1828. S průběžnými rekonstrukcemi i nyní, novou střechou, výtahem, opravenými fasádami i interiérem. Energetická náročnost budovy je třídy G.

Byt -
velmi světlý byt s okny do tří světových stran – východ, západ a sever. Krásný výhled do ulice, na Malostranskou mosteckou věž i chrám svatého Mikuláše. Romantický přístup po renovované pavlači, do patra výtahem nebo stylovým širokým schodištěm. Moderně rekonstruovaný byt v 1. patře kolaudovaný v roce 2009 ve výborném stavu vhodném k okamžitému nastěhování, či pronájmu. Současná dispozice 3+kk s 2 koupelnami umožňuje snadnou změnu na 4+kk. Výměra bytu dle nařízení vlády 366/2013 činí 137,2 m2, čistá výměra obytných místností pak 127,6 m2, spíž na pavlači má 1,1 m2 a samostatný zděný sklep ve dvoře pak 4,5 m2. Ten je vhodný pro parkování motocyklu, skůtru nebo kol. Obývací pokoj má výměru 68,4 m2, přilehlá atypická válcová koupelna se sprchou 3,8 m2, samostatné WC s umývátkem 1,9 m2, ložnice 20,1 m2 s koupelnou s vanou a WC 4,4 m2, průchozí šatna 2,7 m2, jídelna s kuchyňským koutem 26,3 m2. Přes moderní nadčasovou rekonstrukci jsou zachovány typické prvky palácového bytu, krásné klenuté stropy v kuchyni, koupelně a ložnici a renesanční malovaný trámový strop v obývacím pokoji. Stropy jsou vysoké 3,4 až 3,6 metru.

Vybavení -
moderní izolační okna zajišťují naprosté ztišení a dobrou tepelnou izolaci. Etážové plynové topení se zásobníkem teplé vody a nerušícími topnými konvektory v podlaze. Plně vybavená kuchyňská linka s kamennou pracovní deskou, sklokeramickou varnou deskou, troubou, nerezovým dřezem a vestavnou lednicí. Vestavný nábytek v kombinaci masivního dubu a lesklého bílého laku. Zakázkové moderní vybavení šatny a koupelen. Podlahy jsou z masivních dubových dobových fošen v obývacím pokoji a jídelně, parketové v ložnici a keramické dlažby v koupelnách a WC. Nízké provozní poplatky cca 10 795 Kč měsíčně, včetně internetu O2 s TV.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Mostecká, Praha 1 - Malá Strana
ID
191103
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
137 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Aleš Zeman

Ing. Aleš Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu